Ця стаття пояснює загальні правила, у яку воду класти будь-яке м'ясо, чи то яловичина, курка, свинина чи індичка, передають Патріоти України.
Залежно від страви підхід до розігріву води буде різним та впливатиме на смак страви. Дотримуючись наших рекомендацій, ви отримаєте справді смачний результат.
У холодець
Класти м'ясо в холодну воду, щоб максимум желатину виділилося в бульйон і холодець застиг.
Порада: щоб бульйон холодцю точно застиг, правильно підберіть тип м'яса та його пропорції.
У суп
Класти м'ясо в холодну воду, щоб бульйон — рідка основа страви — був наваристим, а не рідким.
Порада: для аромату краще взяти м'ясо на кістці, а для золотистого кольору — додати неочищену цибулину.
На салат
Класти м'ясо потрібно в окріп, щоб кров вмить згорнулася і м'ясо варилося у власному соку. Такий підхід забезпечить збереження максимуму соку та м'якість.
Порада: для пряного ефекту м'ясо можна замаринувати і варити, помістивши разом з маринадом в пакет.
Сир фета смакує у багатьох стравах, зокрема у класичному грецькому. Фета ніжна, м’яка і чудово доповнює овочеві композиції, а також страви з рибою чи м’ясом. Але як порізати сир, щоб він був кубиками, а не розпадався, передають Патріоти України. Фета м...
Аерофритюрниці стали найкращими друзями кожного на кухні, миттєво готуючи здоровіші версії ваших улюблених страв. Однак не всю їжу можна готувати у цьому приладі , тому експерти з охорони здоров’я та безпеки попереджають людей уникати використання прис...