А ви це знали? У яку воду потрібно закладати м'ясо під час варіння різних страв - у холодну чи гарячу

Ця стаття пояснює загальні правила, у яку воду класти будь-яке м'ясо, чи то яловичина, курка, свинина чи індичка, передають Патріоти України.

Залежно від страви підхід до розігріву води буде різним та впливатиме на смак страви. Дотримуючись наших рекомендацій, ви отримаєте справді смачний результат.

У холодець

Класти м'ясо в холодну воду, щоб максимум желатину виділилося в бульйон і холодець застиг.

Порада: щоб бульйон холодцю точно застиг, правильно підберіть тип м'яса та його пропорції.

У суп

Класти м'ясо в холодну воду, щоб бульйон — рідка основа страви — був наваристим, а не рідким.

Порада: для аромату краще взяти м'ясо на кістці, а для золотистого кольору — додати неочищену цибулину.

На салат

Класти м'ясо потрібно в окріп, щоб кров вмить згорнулася і м'ясо варилося у власному соку. Такий підхід забезпечить збереження максимуму соку та м'якість.

Порада: для пряного ефекту м'ясо можна замаринувати і варити, помістивши разом з маринадом в пакет.

Якщо зробите так - котлети будуть несмачними: Головні помилки, яких припускаються господині

середа, 29 березень 2023, 6:13

Котлети - неймовірно популярна страва. Їх можна подавати до гарніру, а можна посмажити у тісті, передають Патріоти України. Страва здається простою у приготуванні, проте іноді навіть у досвідченої господині замість м’яких і соковитих котлет виходять не...

Як вибрати м’ясо для шашлику, щоб він був ідеально соковитим - тонкощі приготування смачної страви

вівторок, 28 березень 2023, 10:10

Ідеальний шашлик - це відмінний рецепт, правильно підібрані м’ясо або риба, особливий маринад та вугілля. Однак "правильне" м’ясо - найважливіший пункт, передають Патріоти України. Ділимося універсальними секретами вибору м’яса для найсмачнішого шашлик...