Певно, що важко знайти українця, який би не любив сало. Це наш національний продукт. То певно, що і готують його в нас найкраще. Сало і солять і маринують і коптять. Це незмінний атрибут святкового столу, а ще воно гарно смакує на свята, до міцних алкогольних напоїв, передають Патріоти України.
Сало – дійсно корисний продукт. Воно є будівельним матеріалом для клітин нашого організму, бере участь в обміні холестерину, впливає на утворення гормонів, та виводить токсини з організму.
Добре виглядатиме та смакуватиме сало на святковому столі у вигляді закуски – тонкі його шматочки на чорному хлібові, прикрашені зеленню. Є чудовий рецепт засолювання вареного сала. Готується воно легко та швидко.
Як засолити сало
Спробуйте засолити варене сало наступним способом. Його суть в тому, що потрібно варити свинячий відріз у каструлі з готовим розсолом. Відварене сало буде м’яким та ніжним, й швидше засолиться. Щоб посилити аромат при відварюванні можна додати часник.
Маринад для варіння
на літр води:
Через 30-40 хвилин сало буде готове. Потрібно дати йому настоятись в розсолі до охолодження. Все – чудова закуска до святкового столу готова. Наріжте сало тоненькими шматочками, які можна, скрутивши в рулет закріпити шпажками. Вийде гарна апетитна нарізка.
Важко знайти дивніше поєднання, ніж характерний смак кави з традиційними макаронами. Однак кухарі при приготуванні можуть використовувати цей нестандартний для класичної рецептури продукт, щоб поліпшити смакові якості страви, передають Патріоти України...
Багато хто полюбляє смачно приготовану курячу печінку чи суп з курячими сердечками. Але якщо курячі субпродукти старанно не підготувати перед приготуванням, в результаті ви можете отримати страву з гірким присмаком. Щоб цього не тарпилось, перед тим як...