Котлети вже давно не претендують на звання візитівки святкового столу, але від того їх не стали готувати рідше, передають Патріоти України.
Просто биточки та інші напівфабрикати перейшли у розряд повсякденних страв. Але і в цьому випадку вони повинні залишатися по-святковому соковитими та смачними.
Зберегти соки допоможе паніровка, в якості якої найчастіше використовують сухарі. Є інші варіанти, не менш смачні та апетитні.
Навіть якщо закінчилися панірувальні сухарі, їх можна зробити самостійно, просто висушивши білий хліб або батон у духовці, а потім пропустивши сухарі через м’ясорубку або подрібнивши іншим зручним способом.
Є складніші варіанти, багатокомпонентні.
1. Спробуйте обваляти битки у суміші борошна, збитого яйця та сухарів середнього помелу.
В такий кляр котлети занурюють перед тим, як відправити на сковороду.
2. Змішайте пшеничне борошно та картопляний крохмаль у співвідношенні 1:1. У цій суміші потрібно обваляти котлети перед смаженням.
3. Любителі оригінальних рецептів можуть використовувати замість борошна та сухого хліба насіння кунжуту чи льону. Ось тільки на сковороді насіння може підгоріти, тому після легкої обсмажування котлети доводять до готовності в духовці.
4. І останнє, що може врятувати господиню, – це манна крупа. Рецепт особливо сподобається тим, хто звик бачити на котлетах тонку хрустку скоринку.
Кисломолочний сир - корисний і поживний продукт, багатий на білок і кальцій. Проте деякі комбінації можуть негативно впливати на травлення та загальний стан організму, передають Патріоти України. Три продукти, які не можна поєднувати з кисломолочним си...
Страви з горохом є дуже популярними в Україні. Щоб суттєво скоротити час варіння гороху (до 10−15 хвилин), його необхідно правильно підготувати, уникаючи двох поширених помилок: недостатнього промивання та замочування у холодній воді, пише ТСН, передаю...