Чому досвідчені господині додають скоринку хліба та оцет під час варіння буряків

Кулінарія – це не точна наука, а мистецтво, в якому є місце експериментам та творчості. Не всім хочеться терпляче вичікувати 2 години, поки вариться буряк – за цей час вже можна кілька разів передумати готувати складну страву, передають Патріоти України.

Тому досвідчені господині методом спроб і помилок шукають оптимальні способи прискорити цей непростий процес.

Подробиці

Деякі з метою економії часу запікають буряки у мікрохвильовій печі з використанням рукава для запікання. Але не всі люблять використовувати цей гаджет. Чому досвідчені господині додають скоринку хліба та оцет під час варіння буряків? Розкриваємо маленьку хитрість Так що варто спробувати простіший і цікавіший метод.

Добре промийте буряк, при необхідності пройдіться по ньому жорсткою стороною губки. Нічого не зрізайте та не чистіть. Потім прокип’ятіть її 10 хвилин і злийте воду.

Це допоможе “прогнати” будь-які пестициди, якщо вони входили до складу.

Потім знову доводимо до кипіння, вливаємо половину чайної ложки оцту, чайну ложку цукру та окраєць чорного хліба. Варимо годину. Потім перекладаємо готові буряки в ємність з холодною водою.

Буряк буде приємного червоного кольору з приємною трохи щільною текстурою.

Смакота! Тягучі сирні оладки за 15 хвилин на сніданок чи вечерю

понеділок, 12 травень 2025, 23:45

Щоб трудові будні не здавалися похмурими, нудними і несмачними, достатньо почати ранок з смачного та ситного сніданку, передають Патріоти України. Пропонуємо універсальний рецепт, для сніданку, вечері, перекушування. Він настільки швидкий у виконанні, ...

Швидко й смачно! Як приготувати картопляну піцу на сковороді

понеділок, 12 травень 2025, 19:12

Готують піцу на коржі з цукіні, кабачків, фаршу, а ми пропонуємо спробувати картопляну. Приготуйтесь, бо вона вам дуже сподобається, передають Патріоти України. Для приготування піци потрібні наступні продукти:. Картопляне пюре викладіть на сковороду б...