Кулінарія – це не точна наука, а мистецтво, в якому є місце експериментам та творчості. Не всім хочеться терпляче вичікувати 2 години, поки вариться буряк – за цей час вже можна кілька разів передумати готувати складну страву, передають Патріоти України.
Тому досвідчені господині методом спроб і помилок шукають оптимальні способи прискорити цей непростий процес.
Деякі з метою економії часу запікають буряки у мікрохвильовій печі з використанням рукава для запікання. Але не всі люблять використовувати цей гаджет. Чому досвідчені господині додають скоринку хліба та оцет під час варіння буряків? Розкриваємо маленьку хитрість Так що варто спробувати простіший і цікавіший метод.
Добре промийте буряк, при необхідності пройдіться по ньому жорсткою стороною губки. Нічого не зрізайте та не чистіть. Потім прокип’ятіть її 10 хвилин і злийте воду.
Це допоможе “прогнати” будь-які пестициди, якщо вони входили до складу.
Потім знову доводимо до кипіння, вливаємо половину чайної ложки оцту, чайну ложку цукру та окраєць чорного хліба. Варимо годину. Потім перекладаємо готові буряки в ємність з холодною водою.
Буряк буде приємного червоного кольору з приємною трохи щільною текстурою.
Яка смачна та ароматна домашня випічка. Серед її різноманіття дуже популярною є шарлотка. Звісно, що кожна господиня з часом та досвідом, обирає свій, особливо смачний рецепт її приготування, передають Патріоти України. Основним інгредієнтом цього аром...
Оселедець та скумбрія лідери щодо користі за кількістю риб’ячого жиру. Звичайно, мова зараз йде про доступні різновиди риби. Спробуйте зробити її домашнього посолу. Це швидко, смачно та доступно. Пропонуємо перевірений рецепт, передають Патріоти Україн...