Чому рвуться млинці? Названо три основні помилки господарок

Якщо млинці починають рватися в процесі їхнього приготування, то вони явно були приготовлені не зовсім коректно, передають Патріоти України.

Якщо виправити ці недоліки, то млинці випікатимуться без неприємних “сюрпризів”.

Які помилки є найпоширенішими

Відсутність води у тісті

Не всі знають про те, що використання молочних і кисломолочних продуктів при роботі з заготівлею не найкраще впливає на якість тісту.

Воно виходить надмірно щільним, що призводить до негативних наслідків. Тому не забувайте додавати трохи води.

Цукор

Через надлишок даного компонента млинці можна зіпсувати. Якщо ввести до складу тіста багато цукру, то млинці рватимуться і прилипатимуть до посуду під час термічної обробки.

Олія

Будь-яка досвідчена господиня вводить цей компонент у тісто. Завдяки цьому тісто набуває однорідної консистенції. Також млинці не будуть липнути до посуду.

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! М’ясні оладки на вечерю - швидко та смачно

середа, 2 жовтень 2024, 11:15

риготуйте на вечерю ці неймовірні оладки з курячого фаршу. Дуже швидкий та простий рецепт. Їх люблять і діти, і дорослі, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Фарш можна зробити з філе самостійно, а можна купити готовий. Вбийте до фа...

А ви це знали? Який кефір не варто використовувати для приготування оладок

середа, 2 жовтень 2024, 10:15

Оладки на кефірі виходять пишні та смачні. Не всі знають, що при виборі головного інгредієнта можна помилитися. В результаті оладки не будуть підніматися та гарно смажитися, передають Патріоти України. Суть кефіру в тісті для оладок полягає в тому, що ...