Якщо млинці починають рватися в процесі їхнього приготування, то вони явно були приготовлені не зовсім коректно, передають Патріоти України.
Якщо виправити ці недоліки, то млинці випікатимуться без неприємних “сюрпризів”.
Відсутність води у тісті
Не всі знають про те, що використання молочних і кисломолочних продуктів при роботі з заготівлею не найкраще впливає на якість тісту.
Воно виходить надмірно щільним, що призводить до негативних наслідків. Тому не забувайте додавати трохи води.
Цукор
Через надлишок даного компонента млинці можна зіпсувати. Якщо ввести до складу тіста багато цукру, то млинці рватимуться і прилипатимуть до посуду під час термічної обробки.
Олія
Будь-яка досвідчена господиня вводить цей компонент у тісто. Завдяки цьому тісто набуває однорідної консистенції. Також млинці не будуть липнути до посуду.
Забудьте про жорсткі котлети, які важко кусати та жувати. Щоб вони були легкими та апетитними, нагадували пух, потрібно правильно підготувати фарш. Деякі кулінарні хитрощі допоможуть це зробити, передають Патріоти України. Отже, ми вже знаємо, що секре...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...