
Якщо млинці починають рватися в процесі їхнього приготування, то вони явно були приготовлені не зовсім коректно, передають Патріоти України.
Якщо виправити ці недоліки, то млинці випікатимуться без неприємних “сюрпризів”.
Відсутність води у тісті
Не всі знають про те, що використання молочних і кисломолочних продуктів при роботі з заготівлею не найкраще впливає на якість тісту.
Воно виходить надмірно щільним, що призводить до негативних наслідків. Тому не забувайте додавати трохи води.
Цукор
Через надлишок даного компонента млинці можна зіпсувати. Якщо ввести до складу тіста багато цукру, то млинці рватимуться і прилипатимуть до посуду під час термічної обробки.
Олія
Будь-яка досвідчена господиня вводить цей компонент у тісто. Завдяки цьому тісто набуває однорідної консистенції. Також млинці не будуть липнути до посуду.
Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...
Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.