Заготівля домашніх напівфабрикатів – це досить поширений і популярний процес, передають Патріоти України.
У такий спосіб господині намагаються заощадити час на приготування обідів та вечерь протягом тижня.
Достатньо лише один раз приготувати фарш, щоб потім скоротити час перебування на кухні.
Але не всі види фаршу можна заморожувати.
Чи варто відправляти у морозильну камеру котлетний фарш з цибулею?
Досвідчені кулінари сходяться на думці, що так чинити не варто. Цибуля погано переносить таке подвійне навантаження – заморожування і розморожування перед ліпленням котлет.
Цибуля у поєднанні з м’ясом втрачає свої первісні властивості.
Цей інгредієнт додають для того, щоб котлети вийшли соковитими. Якщо фарш лежить у морозилці, то ні про яку соковитість мови бути не може.
Також варто розуміти, що у страви з’явиться не найприємніший відтінок смаку, оскільки цибуля входить у хімічну реакцію. Через це продукт пахне так, ніби зіпсувався.
Тому фарш варто заморожувати без цибулі.
Чи можна взагалі заморожувати цей овоч?
Цибулю можна заморожувати навіть у складі м’яса, проте є одна важлива умова: після морозильної камери одразу ж готуйте страву.
Якщо немає необхідності в розморожуванні, як відбувається у випадку з пельменями, фарш можна заморозити і з додаванням цибулі.
Дослідники з Медичної школи Університету Північної Кароліни з’ясували, що жирна їжа, типова для фастфуду, може порушити роботу пам’яті всього за кілька днів, передають Патріоти України. У статті, опублікованій у журналі Neuron, науковці пояснюють: післ...
Солодке - слабкість багатьох людей. Але чи є межа, після якої улюблені десерти перестають бути безпечними і перетворюються на загрозу для здоров’я? Лікарі й дієтологи одностайні: головне - знати норму, передають Патріоти України. За даними Всесвітньої ...