
Заготівля домашніх напівфабрикатів – це досить поширений і популярний процес, передають Патріоти України.
У такий спосіб господині намагаються заощадити час на приготування обідів та вечерь протягом тижня.
Достатньо лише один раз приготувати фарш, щоб потім скоротити час перебування на кухні.
Але не всі види фаршу можна заморожувати.
Чи варто відправляти у морозильну камеру котлетний фарш з цибулею?
Досвідчені кулінари сходяться на думці, що так чинити не варто. Цибуля погано переносить таке подвійне навантаження – заморожування і розморожування перед ліпленням котлет.
Цибуля у поєднанні з м’ясом втрачає свої первісні властивості.
Цей інгредієнт додають для того, щоб котлети вийшли соковитими. Якщо фарш лежить у морозилці, то ні про яку соковитість мови бути не може.
Також варто розуміти, що у страви з’явиться не найприємніший відтінок смаку, оскільки цибуля входить у хімічну реакцію. Через це продукт пахне так, ніби зіпсувався.
Тому фарш варто заморожувати без цибулі.
Чи можна взагалі заморожувати цей овоч?
Цибулю можна заморожувати навіть у складі м’яса, проте є одна важлива умова: після морозильної камери одразу ж готуйте страву.
Якщо немає необхідності в розморожуванні, як відбувається у випадку з пельменями, фарш можна заморозити і з додаванням цибулі.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...