Мармеладки за цим рецептом виходять тверденькі, не липкі і не розтануть при кімнатній температурі, чудова і корисна альтернатива магазинному мармеладу, передають Патріоти України.
У сотейник влити апельсиновий сік, всипати до нього желатин та цукор. Добре перемішати та залишити для набухання желатину на час, вказаний в інструкції. Після набухання желатину маса стане щільною.
Відправити сотейник на середній вогонь і постійно помішуючи, розпустити желатин до рідкого стану, до однорідності. Температура повинна бути приблизно 60 С градусів. До кипіння доводити не можна, так як желатин втратить свої желюючі властивості.
Ще гарячу масу розлити в улюблені формочки та поставити в холодне місце на пару годин для застигання. Форми краще використовувати силіконові, з них легко діставати вже готові мармеладки Також можна залити в одну велику форму і після застигання нарізати на порційні шматочки.
Мармелад виходить щільний і при витягуванні не рветься і не ламається.
Зберігати мармелад у контейнері із щільною кришкою, можна при кімнатній температурі або в холодильнику.
Желатиновий мармелад обвалювати в цукрі тільки перед подачею, при зберіганні цукор почне вбирати вологу і стане липким. Спробуйте приготувати домашній мармелад, рецепт простий, продукти доступні. Апельсиновий сік можна замінювати на будь-який інший за смаком та наявністю.
Доданий цукор, що міститься у фастфуді та газованих напоях - це пряма загроза для здоров’я серця. Експерти попереджають, його споживання веде до стрибків тиску, що може закінчитися трагічними наслідками, включаючи інфаркт або передчасну смерть. Про це ...
Сироп, який ми додаємо у каву, можна досить просто і швидко приготувати вдома, щоб не витрачати на цього купу грошей у магазині чи кав’ярні, передають Патріоти України. До того ж смак цього сиропу буде не лише не гіршим, але і набагато кращим, адже ви ...