
Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України.
За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Така процедура потрібна для того, щоб зробити продукт м’якшим.
Перед початком смаження варто розрізати печінку на невеликі шматочки. Не варто їх робити товщі за один сантиметр. Класти в розігріту з рослинною олією сковороду потрібно маленькі порції, щоб печінка лежала вільно.
Попередньо кожен шматок слід вмочити у борошні.
Зазвичай на приготування яловичої печінки з кожного боку йде від 1 до 2 хвилин.
Приправи до печінки додають тільки після того, як просмажиться одна сторона і шматок буде перевернуто на другу.
Щодо солі, то вона додається лише на заключному етапі смаження.
Господині рекомендують після обсмажування печінку протушкувати. Під час тушкування рекомендується додати сметану чи вершки.
Надмірне вживання ромашкового чаю, який у цілому вважається безпечним, може бути небезпечним для здоров'я та викликати низку проблем, особливо у людей, які приймають певні ліки. Більшість експертів вважають безпечним вживання від однієї до трьох чашок ...
Врожай гречки в Україні в 2025 році на 15% нижчий, ніж роком раніше, що не є проблемою для внутрішнього ринку, проте призведе до росту цін через ажіотажний попит, спровокований ЗМІ, заявив директор спілки "Борошномели України" Родіон Рибчинський, перед...