Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України.
За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Така процедура потрібна для того, щоб зробити продукт м’якшим.
Перед початком смаження варто розрізати печінку на невеликі шматочки. Не варто їх робити товщі за один сантиметр. Класти в розігріту з рослинною олією сковороду потрібно маленькі порції, щоб печінка лежала вільно.
Попередньо кожен шматок слід вмочити у борошні.
Зазвичай на приготування яловичої печінки з кожного боку йде від 1 до 2 хвилин.
Приправи до печінки додають тільки після того, як просмажиться одна сторона і шматок буде перевернуто на другу.
Щодо солі, то вона додається лише на заключному етапі смаження.
Господині рекомендують після обсмажування печінку протушкувати. Під час тушкування рекомендується додати сметану чи вершки.
Дослідники з Медичної школи Університету Північної Кароліни з’ясували, що жирна їжа, типова для фастфуду, може порушити роботу пам’яті всього за кілька днів, передають Патріоти України. У статті, опублікованій у журналі Neuron, науковці пояснюють: післ...
Солодке - слабкість багатьох людей. Але чи є межа, після якої улюблені десерти перестають бути безпечними і перетворюються на загрозу для здоров’я? Лікарі й дієтологи одностайні: головне - знати норму, передають Патріоти України. За даними Всесвітньої ...