Господиням на замітку! Як заморозити гриби на зиму без термічної обробки

Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Патріоти України.

Подробиці

Для заготівлі на зиму підходять виключно хороші гриби, тому всі екземпляри з хробаками або зіпсовані потрібно буде видалити. Зокрема, треба пам’ятати, що не рекомендується збирати гриби обабіч доріг.

Перебрані гриби промийте водою, якщо вони в піску та землі. Роблять це швидко, щоб гриби якнайменше ввібрали воду. Потім викладіть їх на серветку. Коли гриби просохнуть, тоді розкладіть їх на підносі.

Якщо гриби великі за розміром, їх можна поділити на менші частини. Тепер їх можна переміщати в морозилку. Розкладайте окремо, щоб вони не злиплися. А через кілька годин можна буде зібрати грибні льодяні камінці та розфасувати по пакетах.

Якщо гриби достатньо чисті та потребують тільки сухого очищення, можна просто без промивання у воді відправляти на заморожування.

Джерело: ПростоВей

Смакота! Як приготувати густий джем з яблук для рогаликів, пончиків та пиріжків

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 17:12

Для випічки потрібна начинка густа та ароматна. Щоб вона такою получилася, треба правильно зварити джем. Яблучний є одним з найулюбленіших. Про нього і поговоримо детальніше, передають Патріоти України. Для приготування потрібні такі продукти:. Яблука ...

Господиням на замітку! Ось чим треба замінити яйця в котлетах, щоб вони не були сухими

п’ятниця, 18 жовтень 2024, 16:30

Яйця важливий компонент в котлетах, тому що вони допомагають скріпити всі інші інгредієнти разом. Однак, щоб страва вийшла більш соковитою, їх можна замінити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Завдяки простим продуктам фарш буде скріплено...