Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Патріоти України.
Для заготівлі на зиму підходять виключно хороші гриби, тому всі екземпляри з хробаками або зіпсовані потрібно буде видалити. Зокрема, треба пам’ятати, що не рекомендується збирати гриби обабіч доріг.
Перебрані гриби промийте водою, якщо вони в піску та землі. Роблять це швидко, щоб гриби якнайменше ввібрали воду. Потім викладіть їх на серветку. Коли гриби просохнуть, тоді розкладіть їх на підносі.
Якщо гриби великі за розміром, їх можна поділити на менші частини. Тепер їх можна переміщати в морозилку. Розкладайте окремо, щоб вони не злиплися. А через кілька годин можна буде зібрати грибні льодяні камінці та розфасувати по пакетах.
Якщо гриби достатньо чисті та потребують тільки сухого очищення, можна просто без промивання у воді відправляти на заморожування.
Такий рулет ідеально підійде для тих, хто обожнює солодощі, проте намагається менше їх їсти. Готується швидко і просто, а смакує з користю та поживністю. Підіймає настрій та енергію, передають Патріоти України. Для приготування одного рулету візьміть:....
Рибу полюбляють всі любителі смачненького. Це дуже корисна на нашому столі страва. Тому кожна дбайлива господиня намагається скласти меню так, щоб цей продукт був на столі хоча б кілька разів на тиждень, передають Патріоти України. Звісно, найкорисніша...