Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Патріоти України.
Для заготівлі на зиму підходять виключно хороші гриби, тому всі екземпляри з хробаками або зіпсовані потрібно буде видалити. Зокрема, треба пам’ятати, що не рекомендується збирати гриби обабіч доріг.
Перебрані гриби промийте водою, якщо вони в піску та землі. Роблять це швидко, щоб гриби якнайменше ввібрали воду. Потім викладіть їх на серветку. Коли гриби просохнуть, тоді розкладіть їх на підносі.
Якщо гриби великі за розміром, їх можна поділити на менші частини. Тепер їх можна переміщати в морозилку. Розкладайте окремо, щоб вони не злиплися. А через кілька годин можна буде зібрати грибні льодяні камінці та розфасувати по пакетах.
Якщо гриби достатньо чисті та потребують тільки сухого очищення, можна просто без промивання у воді відправляти на заморожування.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...