Найпростіше з домашньої заготівлі — заморожувати гриби на зиму. Так, потрібно мати час на поїздку в ліс, пошук, збирання. Потім стоїть завдання перебрати та почистити від бруду, піску. Можна просто купити гриби, якщо хочете зекономити час, передають Патріоти України.
Для заготівлі на зиму підходять виключно хороші гриби, тому всі екземпляри з хробаками або зіпсовані потрібно буде видалити. Зокрема, треба пам’ятати, що не рекомендується збирати гриби обабіч доріг.
Перебрані гриби промийте водою, якщо вони в піску та землі. Роблять це швидко, щоб гриби якнайменше ввібрали воду. Потім викладіть їх на серветку. Коли гриби просохнуть, тоді розкладіть їх на підносі.
Якщо гриби великі за розміром, їх можна поділити на менші частини. Тепер їх можна переміщати в морозилку. Розкладайте окремо, щоб вони не злиплися. А через кілька годин можна буде зібрати грибні льодяні камінці та розфасувати по пакетах.
Якщо гриби достатньо чисті та потребують тільки сухого очищення, можна просто без промивання у воді відправляти на заморожування.
Молоко з дитинства вважають символом здоров’я. Воно містить кальцій, білок і вітаміни, які підтримують організм. Однак сучасні дослідження показують, що щоденне вживання цього продукту має як переваги, так і недоліки, передають Патріоти України. Молоко...
Котлети - найкраща страва для святкового столу, а також для обіду та вечері. Готувати їх можна практично з будь-якого м'яса, але саме з курячого буде найсмачніше, а ось спеції можуть як розкрити смак страви, так і зіпсувати їх, передають Патріоти Украї...