Як правильно панірувати курячі котлети, щоб вони зберегли соковитість

Котлети, виготовлені з курячого фаршу, вважаються найбільш корисними і менш калорійними. Однак будь-яка господиня знає про те, що з цією стравою може виникнути маса складнощів, передають Патріоти України.

Подробиці

Зокрема, куряче м’ясо, яке піддається смаженню, швидко втрачає соковитість. Тому котлети можуть вийти сухими і несмачними.

Найчастіше проблема полягає в неправильній паніровці. Якщо ми готуємо котлети з жирних сортів м’яса, то зберегти соковитість простіше: жир у процесі смаження топиться, завдяки чому страва виходить смачною.

Як правильно панірувати курячі котлети для того, щоб вони залишалися соковитими?
Насамперед варто відзначити, що звичайні панірувальні сухарі для цієї мети не підійдуть. Найкраще скористатися перевіреним способом, який ніколи не підводить.

Для цього потрібно взяти парочку курячих яєць, розбити в миску і з’єднати до утворення однорідної маси за допомогою вилки. Потім на дошці рівним шаром викладаємо звичайне пшеничне борошно.

Спочатку котлети обробляються мукою, а потім яєчною сумішшю. Після цього потрібно моментально приступати до смаження.

Любите гречку? Ось що обов’язково потрібно про неї знати

субота, 12 липень 2025, 17:09

Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...

Пийте каву правильно: Коли вона працює, а коли шкодить кишківнику

субота, 12 липень 2025, 13:05

Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...