
Котлети, виготовлені з курячого фаршу, вважаються найбільш корисними і менш калорійними. Однак будь-яка господиня знає про те, що з цією стравою може виникнути маса складнощів, передають Патріоти України.
Зокрема, куряче м’ясо, яке піддається смаженню, швидко втрачає соковитість. Тому котлети можуть вийти сухими і несмачними.
Найчастіше проблема полягає в неправильній паніровці. Якщо ми готуємо котлети з жирних сортів м’яса, то зберегти соковитість простіше: жир у процесі смаження топиться, завдяки чому страва виходить смачною.
Як правильно панірувати курячі котлети для того, щоб вони залишалися соковитими?
Насамперед варто відзначити, що звичайні панірувальні сухарі для цієї мети не підійдуть. Найкраще скористатися перевіреним способом, який ніколи не підводить.
Для цього потрібно взяти парочку курячих яєць, розбити в миску і з’єднати до утворення однорідної маси за допомогою вилки. Потім на дошці рівним шаром викладаємо звичайне пшеничне борошно.
Спочатку котлети обробляються мукою, а потім яєчною сумішшю. Після цього потрібно моментально приступати до смаження.
Додавання риби до раціону є одним із найефективніших способів підтримати здоров’я серцево-судинної та нервової систем. Проте, як зазначають дієтологи, не всі види риби однаково корисні. Деякі містять вищі дози необхідних поживних речовин, як-от омега-3...
Яйця і вівсянка - лише деякі корисні продукти для сніданку, які допоможуть вам скинути вагу, не відчуваючи сильного голоду. Чим ще можна урізноманітнити свій сніданок, якщо ви хочете схуднути - пише Health Shots, передають Патріоти України. Яйця вирізн...