Молода картопля має свій неповторний смак, завдяки якому її рідко пускають на приготування пюре, а їдять цілою, передають Патріоти України.
Старі бульби мають зовсім інший смак, далекий від молодого врожаю. Але навіть їх можна зварити так, що не відрізниш від молодої картоплі. Як досягти такого ефекту.
Перетворити стару картоплю на молоду не вдасться. Можна лише замаскувати її недоліки, а допоможе в цьому цукор.
Як варити картоплю з цукром
Отже, бульби потрібно промити, залити холодною водою і залишити вимочуватися на 1,5-2 години. Насамперед це необхідно для тих картоплин, які почали в’янути та морщитись.
Тепер можна чистити картоплю. Після вимочування вони стануть більш пружними, але можуть стати рідкими на смак. Саме для цього у воду потрібно додати цукор.
Картоплю складають у каструлю з холодною водою, ставлять на вогонь і доводять до кипіння.
Як тільки вода закипить, додаємо 2 чайні ложки цукру та 1 чайну ложку лимонного соку і варимо до готовності.
Завдяки цукру картопля вийде на смак, близький до молодої.
Щодо солі, то на 1 літр води додають 1 ч. л. солі відразу після закипання води.
Коли каву доводиться пити без цукру, але при цьому вона просто не лізе в горло, можна замінити «білу отруту» досить незвичайними продуктами, передають Патріоти України. Ідею можуть підхопити і охочі відкрити для себе новий смак кави, тому що для цього ...
Дуже часто борщ не набуває того самого яскраво-червоного кольору, завдяки якому виглядає неймовірно апетитно. Аналогічна проблема нерідко дається взнаки і при приготуванні салатів з буряком. Так, вінегрет не завжди виявляється яскравим та строкатим. На...