Молода картопля має свій неповторний смак, завдяки якому її рідко пускають на приготування пюре, а їдять цілою, передають Патріоти України.
Старі бульби мають зовсім інший смак, далекий від молодого врожаю. Але навіть їх можна зварити так, що не відрізниш від молодої картоплі. Як досягти такого ефекту.
Перетворити стару картоплю на молоду не вдасться. Можна лише замаскувати її недоліки, а допоможе в цьому цукор.
Як варити картоплю з цукром
Отже, бульби потрібно промити, залити холодною водою і залишити вимочуватися на 1,5-2 години. Насамперед це необхідно для тих картоплин, які почали в’янути та морщитись.
Тепер можна чистити картоплю. Після вимочування вони стануть більш пружними, але можуть стати рідкими на смак. Саме для цього у воду потрібно додати цукор.
Картоплю складають у каструлю з холодною водою, ставлять на вогонь і доводять до кипіння.
Як тільки вода закипить, додаємо 2 чайні ложки цукру та 1 чайну ложку лимонного соку і варимо до готовності.
Завдяки цукру картопля вийде на смак, близький до молодої.
Щодо солі, то на 1 літр води додають 1 ч. л. солі відразу після закипання води.
Мабуть, це один із найпростіших способів приготування свинячої грудинки для м’ясної нарізки. Попередньо маринувати свинину не треба. Потрібні свиняча грудинка, соєвий соус і за бажанням її можна доповнити часником і солодкою паприкою. Соєвий соус дає п...
Щороку серцево-судинні захворювання забирають життя тисяч українців. І хоча генетика відіграє свою роль, спосіб життя та раціон - фактори, які ми можемо контролювати. Правильне харчування здатне знизити ризик хвороб серця без медикаментів. Особливо важ...