
Розігріти страву в мікрохвильовій печі можна буквально за хвилину, а деякі господині примудряються ще й приготувати в ній омлет, посмажити картоплю, запекти курку, передають Патріоти України.
Однак не всякий посуд можна ставити в мікрохвильову піч.
Можливо, через те, що ви розігріваєте їжу в неправильному посуді, ваша мікрохвильова піч постійно ламається або виходить з ладу раніше заявленого терміну служби.
НВЧ-піч рано чи пізно зламається, якщо регулярно розігрівати їжу в посуді з чавуну, латуні, сталі.
Нагрівання цього посуду в мікрохвильовій печі призводить до виникнення іскри.
Крім того, у такому посуді їжа не підігріється, оскільки метали не пропустять мікрохвилі.
Не можна використовувати посуд із фарфору та скла, якщо на ньому є позолочений малюнок.
Порцеляну і скло без малюнка підігрівати можна, але не сильно.
Ідеальний варіант – посуд із жароміцного скла та склокераміки.
Щоб мікрохвильова піч не зламалася раніше часу, не розігрівайте їжу часто на максимальній потужності.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...