Печінка вважається одним із найкорисніших субпродуктів. Але при цьому готувати чи їсти таке частування подобається далеко не всім. Вся проблема зазвичай полягає у специфічному смаку та ароматі печінки, передають Патріоти України.
Тому важливо знати кілька хитрощів під час приготування страви. У цьому випадку від неприємного присмаку не залишиться і сліду, а добавки попросять навіть найпримхливіші гості.
Як готувати печінку
Для початку продукт необхідно промити, очистити від плівок і позбавитися всіх інших зайвих частин, які можуть вплинути на смакові якості.
Потім печінку слід на годину замочити у молоці чи воді. Завдяки цьому вийде ніжніша страва, піде зайвий запах.
Яловича печінка молочного вимочування не особливо потребує. Краще залити її сумішшю з води та сухого вина.
Після цього можна продовжувати готувати печінку за будь-яким рецептом. Один із досить популярних способів приготування передбачає використання маринаду перед смаженням або тушкуванням.
Приготувати маринад можна просто. Для цього необхідно змішати гірчицю з майонезом у пропорції 1 до 2. Також можна залишити її у соєвому соусі, або приготувати маринад – з’єднати по чайній ложці меду, лимонного соку, та помістити разом із печінкою в літр газованої чистої води.
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...