Є секрет! Як кислий сир зробити нормальним на смак лише за 30 хвилин

Якщо при виготовленні кисломолочного сиру була порушена технологія, це призведе до підвищення саме кислого смаку. Не варто вважати, що це зіпсований продукт. Ситуація не критична, бо спробувати врятувати сир можна, передають Патріоти України.

Подробиці

Для проведення робіт не знадобиться сода та цукровий пісок. Вам просто потрібно молоко. Залийте ним сир та поставте на столі. В холодильник не відправляйте. Приблизно за 30 хвилин відкиньте сир на друшляк з марлею.

Сир після молочного вимочування буде врятовано. Він буде ніжний, а кислого смаку й не буде відчуватися.

До речі, молоко не виливайте. Воно також не є зіпсованим після процедури порятунку сиру. На цьому молоці можна зробити млинці.

Джерело: ПростоВей

Є секрет! Який фрукт покласти біля хліба, щоб не черствів тиждень

понеділок, 17 листопад 2025, 7:44

Зберегти смакові якості будь-якого хліба можна заморожуванням. Заморожувати хліб можна не більше, ніж на один місяць, передають Патріоти України. А як зберігати хліб з магазина кілька днів, щоб він не покривався плісенню? Для тривалого зберігання хліб ...

Господиням на замітку! Як приготувати квашену капусту, щоб не перекисала і не ставала слизом

понеділок, 17 листопад 2025, 6:42

Щоб отримати ідеальну, білу й хрустку закуску, яка не перекисне і не вкриється слизом, важливо уникати поширених помилок, пов’язаних із підготовкою, сіллю та ферментацією, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Правильна нарізка. Одна з найбіл...