Нелюбов до такого субпродукту як печінка часто починається після того, як хтось приготував гірку страву. Залишки жовчі на печінці можуть зіпсувати будь-яку печінку — курячу, свинячу чи яловичу, передають Патріоти України.
Досвідчені господині знають, що універсальний спосіб врятувати печінку від неприємного присмаку — вимочування.
Дехто це робить у підсоленій воді, хтось додає соду, а ми рекомендуємо використовувати молоко.
Просто поріжте печінку на порційні шматочки, викладіть у глибоку миску та залийте холодним молоком. Залиште на пів години. Потім злийте молоко і готуйте звичним способом, не забуваючи, що довготривала термічна обробка робить печінку твердою та гумовою.
Гіркота та специфічний аромат печінки зникне, а користь та ніжність залишиться.
Якщо зібралися посмажити рибу, згадайте про те, які кулінарні помилки роблять її сухою та несмачною, передають Патріоти України. Багато хто з господарок стверджують, що багато в цій справі залежить виключно від виду риби та її якості, але це те саме, щ...
Деякі продукти не варто поєднувати з кавою через те, як це впливає на засвоєння поживних речовин або на роботу шлунково-кишкового тракту. Ось основні приклади, передають Патріоти України. Краще пити каву через 30–60 хв після їжі, а не на порожній шлуно...