Є секрет! Як правильно солити сало, щоб воно було м’яким

Улюблений багатьма продукт є не лише смачним, а й корисним частуванням. Більшість «салоїдів» полюбляють м’яке сало, але не всім вдається засолити його так, щоб воно було м’яким. Є кілька простих способів, які допоможуть покращити цей продукт настільки, що всі будуть просити рецепт, передають Патріоти України.

Подробиці

Насамперед необхідно грамотно підходити до вибору продукту. Для цього варто відчути і акцентувати увагу на ароматі. Він повинен бути тонким, солодкувато-молочним.

Брати краще зі шкіркою, при цьому вона має бути однорідною і пружною, а в якості перевірки її рекомендують проткнути ножем або сірником. Якщо протикається легко або з мінімальним опором, то можна купувати сало.

Щоб сало вийшло м’яким, то рекомендується брати продукт з прожилками м’яса, яке називають ще беконом.

Готувати його потрібно гарячим способом. Спочатку нарізати м’ясний продукт шматками і залити водою, після цього необхідно проварити сало близько трьох хвилин.

Досвідчені господині додають у воду чотири столові ложки солі та залишають на 12 годин. Після цього необхідно грудинку протерти рушником, щоб вона була сухою.

Далі сало посипається сумішшю спецій. Після цього сало потрібно загорнути у харчову плівку та відправити у холодильник. За кілька днів продукт можна пробувати.

Також кулінари відзначають, що сало можна солити в лушпинні цибулі і аджиці, в мультиварці або духовці, в спеціальному рукаві для запікання.

Додамо, що сало містить жирні кислоти, що беруть участь у будівництві клітин, виводить токсини і є добрим антиоксидантом.

Є секрет! Як правильно солити сало, щоб воно було м’яким

субота, 12 жовтень 2024, 22:10

Улюблений багатьма продукт є не лише смачним, а й корисним частуванням. Більшість «салоїдів» полюбляють м’яке сало, але не всім вдається засолити його так, щоб воно було м’яким. Є кілька простих способів, які допоможуть покращити цей продукт настільки,...

Оцінять всі! Смачні рулетики з курячого філе із сиром та беконом

субота, 12 жовтень 2024, 17:13

Ці соковиті рулетики дуже швидко готувати. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть філе, помийте, просушіть й розріжте навпіл та гарно відбийте. Посоліть, поперчіть. Можна додати мікс спецій до к...