
Якщо котлети щоразу виходять чорними, як вугілля, з великою ймовірністю можемо сказати, що перед смаженням ви паніруєте їх у борошні, передають Патріоти України.
Панірування з борошна завжди пригоряє до сковорідки, і після кожної партії сковорідку доводиться відмивати від гару.
Котлети краще панірувати у сухарях, і тоді такої проблеми не буде.
Багато залежить від посуду та способу приготування.
Викладати котлети обов’язково потрібно на добре розігріту сковороду.
Сковорідка має бути з товстим дном – тоді олія не пригорятиме.
Багато господинь наливають краплю рослинної олії, боячись, що котлети вийдуть жирними.
Справді, шар олії має бути тонким, але вона має покривати все дно сковороди. Якщо олії буде мало, то, швидше за все, котлети підгорять.
Не варто викладати котлети надто щільно – вогонь не зможе просмажити велику кількість м’яса. Викладайте не більше 4-5 котлеток.
Смажити котлети потрібно спочатку на великому вогні, а потім, коли утворюється скоринка, на маленькому вогні. Так котлети не втратять соковитість і не підгорять.
Якщо ви бачите, що котлети пригорають, додайте в сковорідку окропу, борошна та сметани і зробіть підливу.
Котлети тушкуватимуться. На смак вони більше нагадуватимуть м’ясо на пару, але й нагару на них не буде.
Класична солянка - нескладний у приготуванні й дуже смачний суп, який часто готують у холодну пору року, передають Патріоти України. Страва готується на концентрованому бульйоні (м'ясному, рибному або грибному) й має гострий, пряний смак. Вона дуже сма...
Ви купуєте курку, але не впевнені у її свіжості? Деякі ознаки можуть лякати, але не завжди означають, що м’ясо зіпсоване. Дізнайтеся, на що варто звертати увагу, щоб уникнути харчових отруєнь, передають Патріоти України. Білі смуги на грудках часто зус...