Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України.
За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Така процедура потрібна для того, щоб зробити продукт м’якшим.
Перед початком смаження варто розрізати печінку на невеликі шматочки. Не варто їх робити товщі за один сантиметр. Класти в розігріту з рослинною олією сковороду потрібно маленькі порції, щоб печінка лежала вільно.
Попередньо кожен шматок слід вмочити у борошні.
Зазвичай на приготування яловичої печінки з кожного боку йде від 1 до 2 хвилин.
Приправи до печінки додають тільки після того, як просмажиться одна сторона і шматок буде перевернуто на другу.
Щодо солі, то вона додається лише на заключному етапі смаження.
Господині рекомендують після обсмажування печінку протушкувати. Під час тушкування рекомендується додати сметану чи вершки.
Серце - головний двигун нашого організму, і від того, що ми їмо, напряму залежить його здоров’я. На жаль, багато популярних продуктів, які ми споживаємо щодня, можуть непомітно шкодити судинам і підвищувати ризик серцево-судинних захворювань, передають...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...