Є секрет! Як смажити печінку так, щоб вона була м’якою

Печінка стає твердою, якщо порушувати правила приготування, передають Патріоти України.

За годину до початку приготування печінку потрібно замочити у воді. Деякі досвідчені кулінари спокійно замінюють воду на молоко, але смак від цього не страждає. Така процедура потрібна для того, щоб зробити продукт м’якшим.

Подробиці

Перед початком смаження варто розрізати печінку на невеликі шматочки. Не варто їх робити товщі за один сантиметр. Класти в розігріту з рослинною олією сковороду потрібно маленькі порції, щоб печінка лежала вільно.

Попередньо кожен шматок слід вмочити у борошні.

Зазвичай на приготування яловичої печінки з кожного боку йде від 1 до 2 хвилин.

Приправи до печінки додають тільки після того, як просмажиться одна сторона і шматок буде перевернуто на другу.

Щодо солі, то вона додається лише на заключному етапі смаження.

Господині рекомендують після обсмажування печінку протушкувати. Під час тушкування рекомендується додати сметану чи вершки.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Де у холодильнику зберігати сир, щоб він не псувався

четвер, 13 березень 2025, 12:00

Як відомо, неправильне зберігання може різко скоротити термін придатності ваших улюблених сирів. Одним із головних факторів є контроль середовища, в якому вони зберігаються. Для того, щоб зберегти сир свіжим, просто необхідна стабільна температура. Том...

Вихід є! Що робити, якщо суп вийшов занадто жирним

четвер, 13 березень 2025, 11:10

У процесі приготування супу можна не розрахувати кількість жирних компонентів, через що смакові якості бульйону помітно погіршуються. Однак це не означає, що перша страва безнадійно зіпсована. Є три простих способи, які допоможуть усе виправити. У чому...