Печінку іноді ігнорують, як продукт для частого приготування. Це пов’язано із специфікою структури. При смаженні вона стає сухою, що аж ніяк не асоціюється із апетитною стравою. Жоден соус чи гарнір не врятують печінку при неправильному готуванні. Якщо ви хочете навчитись робити це правильно, тоді запам’ятайте декілька хитрих правил, передають Патріоти України.
Заморожена печінка коштує дешевше, але є декілька мінусів. По-перше, вона має багато зайвої вологи. А це вже є негативним фактором для якості готової страви. Щоб не зіпсувати продукт з самого початку, обирайте для купівлі охолоджену курячу печінку.
Будете ви смажити із цибулькою чи плануєте тушкувати, в будь-якому випадку попередньо рекомендується обсмажити шматки печінки. Це допоможе зберегти соковитість, а також утвориться смачна скоринка.
Не всі знають, що сіль в процесі готування не варто додавати до продуктів тваринного походження. Це призведе до втрати соковитості. Як тільки стадія буде наближатись до повної готовності, тоді варто солити.
Печінка є одним з тих продуктів, яким категорично забороняється готуватись більше встановленого часу. Коли вона пересмажена, текстура стає суха. На сковороді її можна тримати не довше 8-10 хвилин. Коли пишуть, що готувати її треба 20 хвилин, не вірте. За цей час вона стане просто сухою губкою. Тушкується печінка не довше 15 хвилин.
Все є просто, якщо знати правила приготування та час термічної обробки. Печінка може бути смачною. Ви в цьому впевнитись, якщо не перетримаєте її на сковороді.
Не всі напої однаково безпечні для здоров’я, особливо для тих, хто слідкує за рівнем цукру в крові. Деякі популярні напої можуть провокувати різкий стрибок глюкози, навіть якщо вони здаються легкими або корисними, передають Патріоти України. Газовані с...
Дієтологи зазначають: таке бажання може вказувати на дефіцит електролітів, вітамінів або мінералів, передають Патріоти України. Що може означати кожен смак:. Що робити:. Попередження: постійне бажання всіх трьох смаків може сигналізувати про порушення ...