Яловичий бульйон та відварене м’ясо цінується багатьма гурманами за досконалий смак та унікальні корисні властивості. Суп, приготовлений на бульйоні яловичини, завжди стане центральною стравою на вашому столі. Багатьох кулінарів-початківців відштовхує той факт, що яловичина виходить занадто жорсткою і несмачною. Якщо ж знати деякі хитрощі, таких казусів можна уникнути, передають Патріоти України.
Не всі пам’ятають, що яловичину на порційні шматочки варто подрібнювати вже після того, як м’ясо відварене. Цілісний шматок зберігає соковитість і ідеальну текстуру.
До того ж, такий бульйон вийде більш насиченим та смачним. Проте зайвий жир все-таки варто видалити, оскільки він не найкраще відбивається на фінальному смаку бульйону.
Багато господарок рекомендують зливати воду після першого кипіння. Завдяки цьому яловичий бульйон виходить чистішим і прозорішим. Саме ж м’ясо стає набагато смачнішим.
Важливо дотриматися правил варіння, щоб яловичина вийшла смачною. Води має бути достатньо, інакше м’ясо не зможе нормально відваритися. Готувати страву варто на мінімальному вогні. Сіль досвідчені кулінари рекомендують додавати ближче до кінця, щоб м’ясо не вийшло занадто сухим і твердим.
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...