
Багато господарок відмовляються готувати квасолю з тієї причини, що її потрібно попередньо замочувати, передають Патріоти України.
Найчастіше процедуру потрібно проводити у нічний час. Вважається, що якщо квасолю забули замочити, то від планів доведеться відмовитись. Але це не зовсім правильне рішення.
Як приготувати квасолю без попереднього замочування.
Для цього знадобиться: 1 склянка сухої квасолі; вода та сіль.
Корисна порада
Слід пам’ятати, що квасолю потрібно солити лише за 5 хвилин до вимкнення вогню.
В іншому випадку ви лише продовжите час її приготування.
Як варити
Для початку потрібно взяти об’ємну каструлю і, наливши в неї води, висипати квасолю.
Зерна, які спливають на поверхню, слід видалити, оскільки вони, напевно, зіпсовані.
Потім ставимо каструлю на вогонь і доводимо її до кипіння.
Після цього зливаємо воду, промиваємо квасолю в проточній воді, виклавши її в друшляк.
Потім повторюємо процедуру: заливаємо квасолю водою і ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння.
Після того, як вода закипить, вимкніть вогонь і, накривши кришкою, залиште квасолю на 40 хвилин.
За цей час вона розбухне так, наче була замочена на ніч.
Потім зливаємо воду, набираємо нову – за кількістю удвічі більше, ніж квасолі, – і варимо на середньому вогні протягом години.
Як тільки вона дійде до готовності, можете солити квасолю та варити ще 5 хвилин.
Після цього страва повністю готова.
Найчастіше причина не в якості грибів, а в надмірному смаженні, особливо сушених білих грибів. Легке підрум’янення може зробити суп гірким, оскільки гіркота переходить у бульйон, передають Патріоти України.
Якщо ви відчуваєте тяжкість після їжі, проблеми з травленням або уповільнений метаболізм, варто звернути увагу на печінку - орган, що відповідає за очищення організму, перетравлення жирів і підтримку енергії. Один із найпростіших способів підтримати її...