Багато господарок відмовляються готувати квасолю з тієї причини, що її потрібно попередньо замочувати, передають Патріоти України.
Найчастіше процедуру потрібно проводити у нічний час. Вважається, що якщо квасолю забули замочити, то від планів доведеться відмовитись. Але це не зовсім правильне рішення.
Як приготувати квасолю без попереднього замочування.
Для цього знадобиться: 1 склянка сухої квасолі; вода та сіль.
Корисна порада
Слід пам’ятати, що квасолю потрібно солити лише за 5 хвилин до вимкнення вогню.
В іншому випадку ви лише продовжите час її приготування.
Як варити
Для початку потрібно взяти об’ємну каструлю і, наливши в неї води, висипати квасолю.
Зерна, які спливають на поверхню, слід видалити, оскільки вони, напевно, зіпсовані.
Потім ставимо каструлю на вогонь і доводимо її до кипіння.
Після цього зливаємо воду, промиваємо квасолю в проточній воді, виклавши її в друшляк.
Потім повторюємо процедуру: заливаємо квасолю водою і ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння.
Після того, як вода закипить, вимкніть вогонь і, накривши кришкою, залиште квасолю на 40 хвилин.
За цей час вона розбухне так, наче була замочена на ніч.
Потім зливаємо воду, набираємо нову – за кількістю удвічі більше, ніж квасолі, – і варимо на середньому вогні протягом години.
Як тільки вона дійде до готовності, можете солити квасолю та варити ще 5 хвилин.
Після цього страва повністю готова.
Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...