
Варену картоплю навряд чи можна назвати надто складним у приготуванні гарніром. І все ж таки труднощі, пов’язані зі створенням цієї страви, існують. Наприклад, домогтися від овочів потрібного ступеня готовності на так вже й просто, передають Патріоти України.
Дотримуватися балансу вдається не завжди: картопля може вийти або недовареною, або перевареною. Але господиня забуде про цю проблему, якщо при варінні картоплі завжди використовуватиме додатковий інгредієнт.
Цей компонент обов’язково доведе страву до повної готовності і при цьому не дасть їй перетворитися на картопляну масу, що розварилася.
У ролі рятівного препарату виступає лимон. Частку цього цитрусового плоду потрібно кинути в каструлю в той момент, коли вода почне вирувати.
Кислий компонент уповільнює «обробку» картоплі окропом. У результаті пасльонове зберігає форму та цілісність. При цьому в страві не залишається «сиринки». Що стосується смакових якостей гарніру, то лимон не здійснить ніякого негативного впливу: кислого присмаку не буде.
Тушкована капуста - одна з найпростіших і найдоступніших страв для щоденного меню. Її готують швидко, з мінімального набору продуктів, але результат не завжди виходить однаково вдалим, передають Патріоти України. Саме тому на кухнях професіоналів давно...
Домашня квашена капуста завжди має попит, але отримати ідеальний результат вдається не всім. Тривале зберігання залежить не лише від рецепту, а й від правильного вибору сорту, температури та кількості солі. Навіть невеликі помилки можуть призвести до н...