Існує безліч рецептів приготування рибних котлет, але це не означає, що всі вони дозволяють досягти бажаного ефекту при приготуванні страви, передають Патріоти України.
Наприклад, домагаючись гарної рум’яної скоринки, можна їх пересушити. Щоб уникнути популярних помилок, вивчіть поради професіоналів.
Почнемо з фаршу
Найкраще для приготування фаршу використовувати свіжоморожену рибу, без дрібних кісток, наприклад, хек, сом чи мінтай.
Як і у випадку м’яса, рибу пропускають через м’ясорубку, але іноді подрібнюють блендером.
У будь-якому випадку рибний фарш виходить не такий в’язкий, як з м’яса, що слід враховувати в процесі приготування котлет.
Обов’язково додайте у фарш куряче яйце та подрібнену хлібну м’якоть, вимочену в молоці.
Щоб надати фаршу в’язкість, слід додати пшеничне борошно.
Як смажити
Щоб котлети були засмажені до характерної скоринки, використовуйте суміші для паніровки (сухарі або борошно).
Для смаження краще використовувати рослинну рафіновану олію без запаху.
Наливати на сковороду потрібно стільки, щоб повністю покрити дно, після чого добре прогріти (інакше котлети будуть прилипати).
З кожного боку котлету потрібно обсмажувати від 3 до 5 хвилин.
Після обсмажування рекомендується додатково протушкувати котлети в сковороді, додавши 5-6 столових ложок води, рибний або грибний бульйон.
Тушкувати котлети потрібно на слабкому вогні та в закритому посуді 10-15 хвилин.
Зварити буряк так, щоб ним не пропахла вся квартира не складно, якщо знати про кулінарні хитрощі, передають Патріоти України. Запах це не єдина особливість коренеплоду. Через те, що після варіння брудниться кухонне начиння, господині вважають за краще ...
Всі ми звикли додавати до котлетного фаршу і картоплину і хліб, як робили наші мами та бабусі. Ці інгредієнти додаються для того, щоб зробити готові м’ясні вироби пишнішими та соковитішими. Ось тільки варто задуматись, що краще – картопля чи хліб. Ось ...