Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України.
Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву.
Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини.
Разом із парою вийде зайва сіль. А самі котлети стануть ще більш пишними та смачними.
Якщо такої техніки вдома немає, викладіть котлети на сковорідку, залийте їх водою і тушкуйте під закритою кришкою.
Цей спосіб хороший тим, що до котлет на сковорідку можна викласти відразу і картоплю, залити соусом страву і приготувати повноцінну вечерю.
Ще один простий спосіб врятувати пересолені котлети – приготувати підливу.
Зваріть овочевий бульйон, додайте масла і борошна та варіть бульйон, доки він не загустіє.
Залийте цією підливою котлети і відправте в духовку на 10 хвилин. Підлива вбере зайву сіль.
Пересолені котлети можна запекти в духовці разом із картоплею або макаронами під вершковим соусом.
Вийде дуже смачна запіканка, а про те, що котлети були пересолені, ніхто не здогадається.
Усі господині знають про те, що без попереднього маринування смачне та соковите м’ясо приготувати не вийде, передають Патріоти України. Однак і неправильний підхід до підготовчого етапу “допоможе” зіпсувати страву. Яких помилок важливо уникати? Надмірн...
Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України. Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву. Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини. Р...