
Навіть у досвідчених господарок бувають невдалі дні, коли все валиться з рук, передають Патріоти України.
Пересолені котлети – це не біда. Головне знати, як виправити страву.
Якщо в готових котлетах багато солі, відправте їх в пароварку на півгодини.
Разом із парою вийде зайва сіль. А самі котлети стануть ще більш пишними та смачними.
Якщо такої техніки вдома немає, викладіть котлети на сковорідку, залийте їх водою і тушкуйте під закритою кришкою.
Цей спосіб хороший тим, що до котлет на сковорідку можна викласти відразу і картоплю, залити соусом страву і приготувати повноцінну вечерю.
Ще один простий спосіб врятувати пересолені котлети – приготувати підливу.
Зваріть овочевий бульйон, додайте масла і борошна та варіть бульйон, доки він не загустіє.
Залийте цією підливою котлети і відправте в духовку на 10 хвилин. Підлива вбере зайву сіль.
Пересолені котлети можна запекти в духовці разом із картоплею або макаронами під вершковим соусом.
Вийде дуже смачна запіканка, а про те, що котлети були пересолені, ніхто не здогадається.
Кутя - одна з найсимволічніших страв української традиції. Її готують і подають у дні великих релігійних свят - насамперед на Святий вечір перед Різдвом, а також на Щедрий вечір і Водохреща, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Ця страва гот...
Смажена риба -смачна і швидка страва, але саме через запах її часто готують рідше, ніж хотілося б. Аромат легко в’їдається у штори, меблі й одяг, навіть якщо відчинити вікно. Виявляється, цієї проблеми можна уникнути без складних прийомів і дорогих за...