Господині, які вперше готують плов, дивуються, чому страва не виходить апетитного жовтого кольору, якою ми звикли бачити плов у ресторанах, передають Патріоти України.
Жовтий колір плову надають три інгредієнти – це обсмажена цибуля, морква та приправа.
З цибулею та морквою проблем у господарок не виникає.
Обсмажена до золотистої скоринки цибуля трохи пофарбує плов.
Обсмажена морква теж виділяє помаранчевий сік, але не так багато, щоб це якось позначилося на кольорі плову.
Щоб плов вийшов яскраво-жовтим, головне правильно вибрати приправу.
Жовтий колір надають плову шафран, куркума та карі. Ці спеції є натуральними барвниками.
За класичним рецептом до плову додають й інші спеції – зіру, гострий і червоний перець, часник і паприку.
М’ясо для плову викладають на обсмажену цибулю, а зверху викладають моркву та рис. Рис просочиться жиром від цибулі та пожовкне.
Перемішують страву перед подачею на стіл.
Молочні пончики, приготовлені вдома, будуть смачними та ніжними, якщо зробити правильне тісто. Повітряні, м’які, ароматні вироби порадують вас під час чаювання, передають Патріоти України. Для приготування пончиків беремо:. До молока додайте дріжджі та...
Млинці полюбляють всі. Їх готують з різними начинками, солоними й солодкими. Якщо в будинку є діти, то буває так, що поки всі млинці випечуться, дітвора вже частину з них з’їла ще гарячими. Такі вони смачні і без будь-якої начинки. Ми звикли що до млин...