
Приготування перших страв з грибами має певні кулінарні нюанси. Ця категорія супів готується рідше порівняно з борщами, але смакує на рівні ресторанних делікатесів. Щоб у вас також вийшов апетитний грибний суп, дотримуйтеся рекомендацій, про які поговоримо далі у статті, передають Патріоти України.
Почнімо з вибору грибів — сушені чи свіжі. Шеф-кухарі стверджують, що зі свіжих смак та аромат бідніший, ніж з сушених. Не вистачає концентрації. Спробуйте зварити суп з сушеними, щоб відчути різницю. Спочатку їх треба замочити на годину в молоці, а потім вже відправляти в суп.
Якщо ви готуєте зі свіжих грибів, є рекомендація попередньо їх обсмажити до золотистого кольору. В цьому випадку вони стануть значно ароматніші та зможуть збагатити суп і смаком, і ароматом.
Якщо вам не вистачає кремової текстури, її можна відтворити в ручному режиму. Обсмажте трохи борошна на сковороді до легкої зміни кольору. Розчиніть водою до загустіння та введіть в суп. В такий спосіб можна загущувати навіть супи-пюре.
Є також альтернатива борошну, якщо з певних причин вам не подобається присмак чи текстура. Можна замінити манною крупою.
Якщо супу не вистачає наваристого смаку, його можна доповнити маслом. Покладіть шматочок. І смак буде м’якший, і консистенція. Масло додають наприкінці приготування.
Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Багато людей починає свій ранок з чашки запашної кави. Адже відомо, що кава дає відчуття бадьорості, енергії, гарного самопочуття. Але лікарі попереджають про те, що вранці організм людини сам різко підвищує рівень кортизолу - гормону пильності, переда...