Приготування перших страв з грибами має певні кулінарні нюанси. Ця категорія супів готується рідше порівняно з борщами, але смакує на рівні ресторанних делікатесів. Щоб у вас також вийшов апетитний грибний суп, дотримуйтеся рекомендацій, про які поговоримо далі у статті, передають Патріоти України.
Почнімо з вибору грибів — сушені чи свіжі. Шеф-кухарі стверджують, що зі свіжих смак та аромат бідніший, ніж з сушених. Не вистачає концентрації. Спробуйте зварити суп з сушеними, щоб відчути різницю. Спочатку їх треба замочити на годину в молоці, а потім вже відправляти в суп.
Якщо ви готуєте зі свіжих грибів, є рекомендація попередньо їх обсмажити до золотистого кольору. В цьому випадку вони стануть значно ароматніші та зможуть збагатити суп і смаком, і ароматом.
Якщо вам не вистачає кремової текстури, її можна відтворити в ручному режиму. Обсмажте трохи борошна на сковороді до легкої зміни кольору. Розчиніть водою до загустіння та введіть в суп. В такий спосіб можна загущувати навіть супи-пюре.
Є також альтернатива борошну, якщо з певних причин вам не подобається присмак чи текстура. Можна замінити манною крупою.
Якщо супу не вистачає наваристого смаку, його можна доповнити маслом. Покладіть шматочок. І смак буде м’якший, і консистенція. Масло додають наприкінці приготування.
Тушкована капуста – страва бюджетна, смачна і дуже популярна, передають Патріоти України. Багато господинь люблять її подавати до столу, оскільки з такою стравою можна суттєво заощадити та нагодувати родину смачною вечерею. Проте процес приготування ка...
Приготуйте смачну піцу з листкового тіста. Швидка страва без заморочок за лічені хвилини, передають Патріоти України. Інгредієнти. Приготування. Викладіть тісто на рівну поверхню, щоб розморозилося. Після того розкачайте його до однакової товщини та р...