Особливість засолювання сала за цим рецептом у тому, що дуже м’якою виходить шкірка, передають Патріоти України.
Засолене таким способом сало тане в роті разом із нею.
Для засолювання важливо підібрати добрий шматок свинини з мінімальними м’ясними прошарками. Що менше буде м’яса, то швидше просолиться сало.
Товщина шматка має бути близько 3 сантиметрів.
Тепер потрібно вибрати приправи. Не варто мудрувати – беремо лише 200 грамів солі, упаковку перцю та порубаного лаврового листка.
Приготування
Спочатку засипаємо в миску сіль, розбиваємо всі грудки, додаємо перець та лавровий лист.
Змішуємо всі спеції в однорідну масу та посипаємо сало.
Спочатку солимо зверху, потім збоку.
Залишаємо сало у холодильнику на 3 дні, але можна і на тиждень.
Коли сало просолиться, промиваємо шматок під водою, знову обвалюємо у суміші приправ.
Тепер можна вибрати більш багату за вмістом суміш із спецій. Наприклад, для сала підходять часник, паприка, хмелі-сунелі.
Кладемо сало в пакет і відправляємо у морозилку. Через день сало можна нарізати на шматочки і їсти.
Історія походження цього рецепту варіння м’яса невідома, і цілком можливо, що він народився в запалі відчайдушних експериментів. Але вважається, що саме цей інгредієнт дозволяє зварити і смачне м’ясо, і бульйон одночасно, що у звичайних умовах не завжд...
Страви з яловичини разом з овочами – ідеальний варіант обіду або вечері для будь-якої сім’ї. Крім того, приготувати цю страву не дуже складно, передають Патріоти України. Для приготування знадобиться:. Для початку яловичину слід ретельно промити і нар...