Особливість засолювання сала за цим рецептом у тому, що дуже м’якою виходить шкірка. Засолене таким способом сало тане в роті разом із нею, передають Патріоти України.
Для засолювання важливо підібрати добрий шматок свинини з мінімальними м’ясними прошарками. Що менше буде м’яса, то швидше просолиться сало.
Товщина шматка має бути близько 3 сантиметрів.
Тепер потрібно вибрати приправи. Не варто мудрувати – беремо лише 200 грамів солі, упаковку перцю та порубаного лаврового листка.
Приготування
Спочатку засипаємо в миску сіль, розбиваємо всі грудки, додаємо перець та лавровий лист.
Змішуємо всі спеції в однорідну масу та посипаємо сало.
Спочатку солимо зверху, потім збоку.
Залишаємо сало у холодильнику на 3 дні, але можна і на тиждень.
Коли сало просолиться, промиваємо шматок під водою, знову обвалюємо у суміші приправ.
Тепер можна вибрати більш багату за вмістом суміш із спецій. Наприклад, для сала підходять часник, паприка, хмелі-сунелі.
Кладемо сало в пакет і відправляємо у морозилку. Через день сало можна нарізати на шматочки і їсти.
Швидка випічка, яка займає від сили 20 хвилин, — ідеальний варіант. Якщо ви любите вироби з тіста та сосиски, цей рецепт буде для вас знахідкою. В ньому немає ніяких секретів, лише прості та доступні продукти, передають Патріоти України. Для приготуван...
Рубані котлети можна готувати з будь-якого м'яса – курки, індички, свинини або навіть міксувати кілька видів. Але, якщо ви хочете, щоб вони були по-справжньому соковитими, додайте в основу свіжі овочі, наприклад, помідори, кабачки, передають Патріоти У...