
Особливість засолювання сала за цим рецептом у тому, що дуже м’якою виходить шкірка. Засолене таким способом сало тане в роті разом із нею, передають Патріоти України.
Для засолювання важливо підібрати добрий шматок свинини з мінімальними м’ясними прошарками. Що менше буде м’яса, то швидше просолиться сало.
Товщина шматка має бути близько 3 сантиметрів.
Тепер потрібно вибрати приправи. Не варто мудрувати – беремо лише 200 грамів солі, упаковку перцю та порубаного лаврового листка.
Приготування
Спочатку засипаємо в миску сіль, розбиваємо всі грудки, додаємо перець та лавровий лист.
Змішуємо всі спеції в однорідну масу та посипаємо сало.
Спочатку солимо зверху, потім збоку.
Залишаємо сало у холодильнику на 3 дні, але можна і на тиждень.
Коли сало просолиться, промиваємо шматок під водою, знову обвалюємо у суміші приправ.
Тепер можна вибрати більш багату за вмістом суміш із спецій. Наприклад, для сала підходять часник, паприка, хмелі-сунелі.
Кладемо сало в пакет і відправляємо у морозилку. Через день сало можна нарізати на шматочки і їсти.
Піца давно стала улюбленою стравою мільйонів людей, адже її легко замовити й важко втриматися від зайвого шматочка. Та за зовнішньою простотою цієї страви ховаються ризики, про які ми часто навіть не замислюємося, передають Патріоти України. Регулярне ...
Холодильник часто сприймається як універсальне місце для зберігання будь-яких продуктів. Насправді частина їжі в холоді псується швидше або втрачає смак і текстуру. Неправильне зберігання також створює зайве навантаження на техніку через вологу та стор...