Не робіть помилок! Названо інгредієнти, які можуть суттєво погіршити смак котлет

Рецептів приготування котлетного фаршу безліч. Деякі господині до фаршу додають манку, різні сирі овочі, крупи та багато інших інгредієнтів. Проте чи всі вони працюють на користь. Деякі з них роблять котлети грубішими або несмачними, передають Патріоти України.

Хліб

Вважається, що хліб здатний зробити фарш більш пухким та повітряним. Однак не всі знають, що в даному випадку йдеться не про свіжий м’якуш, а про злегка підсохлий хліб. М’який хліб зробить котлети більш глевкими, а сухий сприяє розпушенню фаршу.

Молоко

У багатьох рецептах можна зустріти рекомендацію додавати у фарш молоко. Мовляв, цей продукт зробить котлети соковитішими і ніжнішими. Це помилка, оскільки молочний білок при термічній обробці згортатиметься разом із м’ясним. Через це колети виходити жорсткішими і несмачними. Крім того, фарш з молоком не підлягає зберіганню ні в сирому, ні в замороженому вигляді. Якщо необхідно зробити консистенцію фаршу рідкішою, найкраще розбавити його водою – простою або мінеральною.

Часник

Часник – одна з найяскравіших і ароматних прянощів. У смажених котлетах аромат часнику особливо помітний. Тому використовувати його для приготування фаршу можна тільки в тому випадку, якщо всі потенційні їдці ставляться до нього позитивно.
Краще замінити сиирй часник на сушений гранульований або на якісь нейтральніші прянощі, наприклад, цибулю або чорний перець.

Джерело: ПростоВей

Оцінять всі! Як приготувати шоколадні кекси на кефірі лише за 30 хвилин

п’ятниця, 22 листопад 2024, 16:12

З кексами за цим рецептом впорається кожен. Дуже простий в приготуванні. Кекси завжди доречні: до чаювання, на перекус, для частування. Рецепт в деталях читайте далі в статті, передають Патріоти України. Для приготування вам потрібні такі продукти:. Ке...

Варто знати! Чи потрібно мити печінку перед смаженням

п’ятниця, 22 листопад 2024, 12:00

Печінка така корисна та смачна, якщо її вдало приготувати. Особливо вона смакує в паніруванні та з великою кількістю цибулі. Але все починається з обробки печінки, передають Патріоти України. Якщо ви придбали заморожену печінку або дістали зі своєї мор...