Не робіть так! Через які помилки розсіл у квашеній капусті стає густим

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки, передають Патріоти України.

Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована.

Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче слзький, то вживати таку капусту не варто. Та й навряд чи хтось захоче це зробити, оскільки консистенція овочів стане неприємною.

Через які помилки розсіл виходить густим

Сіль

Багато хто любить експериментувати при приготуванні страв, знайомих нам з дитинства. Однак замінювати звичайну велику сіль на більш екзотичний варіант (гімалайську, чорну, морську, йодовану, пряну) не варто.

Внаслідок цієї необдуманої дії вся приготовлена закуска буде зіпсована.

Кислинка

Тільки досвідчений кулінар може ввести до складу страви додаткові кислі продукти (журавлину, бузину) або інші овочі (буряки, наприклад) і не зіпсувати при цьому квашену капусту.

Якщо ви хочете додати незвичні продукти, спочатку знайдіть докладний рецепт, щоб зробити це правильно.

В іншому випадку салат краше не ризикувати.

Якість води

Варто пам’ятати, що воду без попередньої обробки вводити до складу страви не можна. Інакше розсіл вийде густим та тягучим.

Щоб вода не зіпсувала страву, потрібно або прокип’ятити її, або відфільтрувати.

Джерело: ПростоВей

Кава, яку обожнюють у Європі: Чим іспанський латте кращий за звичайний

вівторок, 4 листопад 2025, 7:45

Іспанський латте - це кавовий напій, який поєднує насичений еспресо з теплим молоком і підсолодженим згущеним молоком. Саме завдяки цій кремовій солодкості він став улюбленцем у кав’ярнях Іспанії, а тепер - і в усьому світі, передають Патріоти України....

Лише спробуйте! Як тверде сало зробити справжнім делікатесом

вівторок, 4 листопад 2025, 6:42

Смачне та ароматне сало - справжній делікатес. Але іноді принесеш із магазину чи з ринку додому сало, а воно трохи жорсткувате. Однак це легко виправити, дотримуючись порад кулінарки Елли Іванової, передають Патріоти України. Таке сало можна їсти як п...