Не робіть так! Через які помилки розсіл у квашеній капусті стає густим

Процес приготування здається на перший погляд простим і невигадливим, тому не всі припускають ймовірність помилки, передають Патріоти України.

Однак через деякі недоліки закуска може бути зіпсована.

Якщо ви помітили, що розсіл став занадто густим, наче слзький, то вживати таку капусту не варто. Та й навряд чи хтось захоче це зробити, оскільки консистенція овочів стане неприємною.

Через які помилки розсіл виходить густим

Сіль

Багато хто любить експериментувати при приготуванні страв, знайомих нам з дитинства. Однак замінювати звичайну велику сіль на більш екзотичний варіант (гімалайську, чорну, морську, йодовану, пряну) не варто.

Внаслідок цієї необдуманої дії вся приготовлена закуска буде зіпсована.

Кислинка

Тільки досвідчений кулінар може ввести до складу страви додаткові кислі продукти (журавлину, бузину) або інші овочі (буряки, наприклад) і не зіпсувати при цьому квашену капусту.

Якщо ви хочете додати незвичні продукти, спочатку знайдіть докладний рецепт, щоб зробити це правильно.

В іншому випадку салат краше не ризикувати.

Якість води

Варто пам’ятати, що воду без попередньої обробки вводити до складу страви не можна. Інакше розсіл вийде густим та тягучим.

Щоб вода не зіпсувала страву, потрібно або прокип’ятити її, або відфільтрувати.

Джерело: ПростоВей

Господиням на замітку! Які хитрощі дозволять посмажити рибу без неприємного запаху

субота, 18 січень 2025, 10:10

Риба є смачним та корисним продуктом харчування, тому періодично її варто обов’язково включати до раціону. Однак з її неприємним ароматом, що виникає у процесі смаження, не завжди впорається навіть потужна витяжка, передають Патріоти України. Але від н...

Є секрет! Що додати в пляшку, щоб оливкова олія вийшла ароматнішою і набула пікантного смаку

субота, 18 січень 2025, 9:09

Оливкова олія набагато корисніша за соняшникову. Це джерело олеїнової кислоти та багатьох інших важливих для людського організму сполук. Втім, для смаження оливкову олію використовувати не варто. А ось для заправки салатів вона смакує ідеально, передаю...