Посол риби вважається одним із способів консервації, при якому змінюється смак продукту, передають Патріоти України.
Якщо порушити технологію засолювання, можна безповоротно зіпсувати смак і вид риби.
Перед засолюванням рибу обробляють: потрошать, обрізають голову, хвіст, плавці. Ділять рибу на філе, видаляючи кістки та хребет.
На цьому етапі і відбувається головна помилка: рибу розморожують повністю. Через це вона стає клейкою і пухкою. Нарізати її акуратними та рівними шматками вже не вдасться.
Хазяйки зі стажем рекомендують обробляти рибу в замороженому вигляді: ріжеться і чиститься продукт легко, а шматки рівні. Щоб риба засолилася швидше, товщина шматочків має бути в межах 3-5 мм.
Рецепт засолювання
Якщо ви хочете просмажити м’ясо, що буде ідеальним з усіх сторін і головне у середині, то зафіксуйте ці поради. Ваша страва буде вишуканою, мов із ресторану, передають Патріоти України. Якщо ви хочете зробити м’ясо, щоб воно було ароматним та мало темн...
Будь-яка господиня намагатиметься зробити котлети смачнішими, соковитішими, пишними, такими, що тануть у роті, передають Патріоти України. Для того, щоб цього досягти, доводиться експериментувати з різними компонентами, які не входять до класичної реце...