
Власне, в класичному рецепті дерунів борошна немає, його почали додавати пізніше, щоб зробити деруни більш пишними. Раніше деруни готували тонкими та піджаристими, передають Патріоти України.
Картопля натирається на дрібній тертці. Також натирається цибуля та перемішується з картопляною масою.
Тепер важливий момент: картопляну масу потрібно віджати руками, щоб вийшов зайвий сік. Його треба злити.
Якщо цього не зробити, деруни пригорятимуть і підсмажаться рум’яними.
Далі додаємо спеції, знову перемішуємо та викладаємо густе тісто на розігріту сковорідку.
Обсмажуємо деруни з кожного боку по 3-4 хвилини на середньому вогні.
Коржики повинні вийти тоненькими.
Готову страву подають на стіл зі сметаною або соусом, прикрашаємо зеленню.
Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...
Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...