Власне, в класичному рецепті дерунів борошна немає, його почали додавати пізніше, щоб зробити деруни більш пишними. Раніше деруни готували тонкими та піджаристими, передають Патріоти України.
Картопля натирається на дрібній тертці. Також натирається цибуля та перемішується з картопляною масою.
Тепер важливий момент: картопляну масу потрібно віджати руками, щоб вийшов зайвий сік. Його треба злити.
Якщо цього не зробити, деруни пригорятимуть і підсмажаться рум’яними.
Далі додаємо спеції, знову перемішуємо та викладаємо густе тісто на розігріту сковорідку.
Обсмажуємо деруни з кожного боку по 3-4 хвилини на середньому вогні.
Коржики повинні вийти тоненькими.
Готову страву подають на стіл зі сметаною або соусом, прикрашаємо зеленню.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...