
Приготувати чебуреки зовсім нескладно, особливо якщо робити їх, використовуючи цей рецепт, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.
Такого
роду чебуреки виходять неймовірно хрусткими і дуже смачними, все тому,
що зроблені вони з використанням правильного рецепта і з найкращих
інгредієнтів.
Інгредієнти для основи:
- Борошно — 8 склянок
- Горілка — 1 велика ложка
- Вода — 3 склянки
- Рослинна олія — 1 велика ложка
- Цукор — 2 маленькі ложки
- Сіль — 2 маленькі ложки
Для начинки:
- Фарш — 500 грамів
- Цибуля — 100 грамів
- Сіль, перець — за смаком.
Приготування:
- Просіваємо борошно в миску, робимо в середині поглиблення у вигляді ямки.
- Окремо у воду, насипаємо сіль і цукор, перемішуємо.
- Вливаємо в борошно акуратно рідку суміш, олія та горілку. Замішуємо тісто. Загортаємо в поліетилен і залишаємо на годину.
- Тим часом приступаємо до виготовлення начинки. Необхідно дуже дрібними кубиками нашаткувати цибулю і додати в м'ясо
- Перемішуємо
і потихеньку додаємо спеції, тобто сіль і перець. Можна також налити
трохи води у фарш, щоб він був соковитіший. На цьому з приготуванням
начинки закінчено.
- Розкачуємо тісто товщиною не більше 3 міліметрів. Використовуючи блюдце діаметром приблизно 15 сантиметрів, вирізаємо кола.
- Кладемо в середину трохи начинки, складаємо заготовку навпіл, добре защипуємо краю, щоб у процесі готування начинка не витекла.
- Смажимо чебуреки в сковороді у великій кількості олії. Виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...
Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...