Оцінять всі! Нереально смачні чебуреки: - хрустке тісто і соковита м'ясна начинка

Приготувати чебуреки зовсім нескладно, особливо якщо робити їх, використовуючи цей рецепт, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Такого роду чебуреки виходять неймовірно хрусткими і дуже смачними, все тому, що зроблені вони з використанням правильного рецепта і з найкращих інгредієнтів.

Інгредієнти для основи:

  • Борошно — 8 склянок
  • Горілка — 1 велика ложка
  • Вода — 3 склянки
  • Рослинна олія — 1 велика ложка
  • Цукор — 2 маленькі ложки
  • Сіль — 2 маленькі ложки

Для начинки:

  • Фарш — 500 грамів
  • Цибуля — 100 грамів
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Просіваємо борошно в миску, робимо в середині поглиблення у вигляді ямки.
  2. Окремо у воду, насипаємо сіль і цукор, перемішуємо.
  3. Вливаємо в борошно акуратно рідку суміш, олія та горілку. Замішуємо тісто. Загортаємо в поліетилен і залишаємо на годину.
  4. Тим часом приступаємо до виготовлення начинки. Необхідно дуже дрібними кубиками нашаткувати цибулю і додати в м'ясо
  5. Перемішуємо і потихеньку додаємо спеції, тобто сіль і перець. Можна також налити трохи води у фарш, щоб він був соковитіший. На цьому з приготуванням начинки закінчено.
  6. Розкачуємо тісто товщиною не більше 3 міліметрів. Використовуючи блюдце діаметром приблизно 15 сантиметрів, вирізаємо кола.
  7. Кладемо в середину трохи начинки, складаємо заготовку навпіл, добре защипуємо краю, щоб у процесі готування начинка не витекла.
  8. Смажимо чебуреки в сковороді у великій кількості олії. Виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

А ви це знали? Звідки береться піна при варінні м’яса і навіщо її знімати

понеділок, 24 лютий 2025, 10:15

Певно всі ще з малечку знають, що потрібно знімати піну з бульйону під час варіння. Та мало хто розуміє справжню причину цієї дії, передають Патріоти України. Чому ж піна з’являється під час варіння м’яса і чи потрібно її знімати? М’ясо відноситься до ...

Є секрет! Яку крупу додати у грибний суп, щоб було смачніше

понеділок, 24 лютий 2025, 9:15

Смак, консистенція та аромат грибного супу багато в чому залежить від крупи. У грибний суп прийнято додавати манку, перловку, пшоно чи рис, передають Патріоти України. Ці види круп поєднуються з будь-якими грибами – і печерицями, і гливами, і будь-яким...