Оцінять всі! Нереально смачні чебуреки: - хрустке тісто і соковита м'ясна начинка

Приготувати чебуреки зовсім нескладно, особливо якщо робити їх, використовуючи цей рецепт, інформує Ukr.Media, зазначають Патріоти України.

Такого роду чебуреки виходять неймовірно хрусткими і дуже смачними, все тому, що зроблені вони з використанням правильного рецепта і з найкращих інгредієнтів.

Інгредієнти для основи:

  • Борошно — 8 склянок
  • Горілка — 1 велика ложка
  • Вода — 3 склянки
  • Рослинна олія — 1 велика ложка
  • Цукор — 2 маленькі ложки
  • Сіль — 2 маленькі ложки

Для начинки:

  • Фарш — 500 грамів
  • Цибуля — 100 грамів
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування:

  1. Просіваємо борошно в миску, робимо в середині поглиблення у вигляді ямки.
  2. Окремо у воду, насипаємо сіль і цукор, перемішуємо.
  3. Вливаємо в борошно акуратно рідку суміш, олія та горілку. Замішуємо тісто. Загортаємо в поліетилен і залишаємо на годину.
  4. Тим часом приступаємо до виготовлення начинки. Необхідно дуже дрібними кубиками нашаткувати цибулю і додати в м'ясо
  5. Перемішуємо і потихеньку додаємо спеції, тобто сіль і перець. Можна також налити трохи води у фарш, щоб він був соковитіший. На цьому з приготуванням начинки закінчено.
  6. Розкачуємо тісто товщиною не більше 3 міліметрів. Використовуючи блюдце діаметром приблизно 15 сантиметрів, вирізаємо кола.
  7. Кладемо в середину трохи начинки, складаємо заготовку навпіл, добре защипуємо краю, щоб у процесі готування начинка не витекла.
  8. Смажимо чебуреки в сковороді у великій кількості олії. Виймаємо на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.

Хліб залишатиметься свіжим до 15 днів без заморожування - зробіть всього два простих кроки

середа, 16 липень 2025, 9:12

Експерти поділилися способом, як зберегти хліб свіжим і без плісняви до двох тижнів - і при цьому не заморожувати його, передають Патріоти України. Що потрібно робити? Цей простий прийом допомагає контролювати рівень вологості, не даючи плісняві розвив...

Ці ефекти кави ніхто не хоче обговорювати - але вони реальні: Що варто знати

середа, 16 липень 2025, 8:45

Кава - рятівниця ранків і вірна подруга мільйонів людей по всьому світу. Але навіть у цієї "чашки енергії" є зворотний бік. Якщо зловживати кавою або пити її невчасно, вона може не лише не допомогти, а й нашкодити організму. Що саме варто знати, переда...