Гарбузовий хумус – це простий та бюджетний рецепт, який підійде кожному. А ще він ідеально смакуватиме до сирих овочів і крекерів. Хумус – це різновид кремоподібної пасти, яка користується великою популярністю впродовж кількох років. І хоча його зазвичай готують з нуту, він також смачний з інших рослин. Спробуйте приготувати цей рецепт і ви точно не пошкодуєте, зазначають Патріоти України.
Гарбуз – дуже корисна сировина для приготування їжі. Його можна варити, тушкувати, смажити, фарширувати та запікати. З його додаванням готують супи, м’ясні, рибні страви, борошняні страви навіть торти та десерти. Він чудово смакує як гострий, так і солодкий.
Час: 1 година
Порцій: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Гречана крупа - не новинка на українських столах, але багато хто досі не знає, що вона буває різною й що її корисні властивості залежать від способу обробки. Біла чи смажена, у гарнірі чи як начинка - гречка заслуговує на більше місце в нашому раціоні,...
Мільйони людей починають день з кави ще до сніданку. Але чи така звичка дійсно корисна для шлунково-кишкового тракту? Експерти розповідають, коли кава на голодний шлунок . це стимул, а коли - шкода, передають Патріоти України. Кава стимулює вироблення ...