Гарбузовий хумус – це простий та бюджетний рецепт, який підійде кожному. А ще він ідеально смакуватиме до сирих овочів і крекерів. Хумус – це різновид кремоподібної пасти, яка користується великою популярністю впродовж кількох років. І хоча його зазвичай готують з нуту, він також смачний з інших рослин. Спробуйте приготувати цей рецепт і ви точно не пошкодуєте, зазначають Патріоти України.
Гарбуз – дуже корисна сировина для приготування їжі. Його можна варити, тушкувати, смажити, фарширувати та запікати. З його додаванням готують супи, м’ясні, рибні страви, борошняні страви навіть торти та десерти. Він чудово смакує як гострий, так і солодкий.
Час: 1 година
Порцій: 2
Інгредієнти:
Приготування:
Приготування супу за стандартним рецептом займає мінімум 1,5-2 години. Все залежить від бульйону, який ви варите, наповнення страви овочами та іншими продуктами. Якщо ви хочете в якийсь день спростити собі життя, приготуйте суп з кабачкової ікри, перед...
Складно уявити, скільки всього готують кулінари у їдальнях чи ресторанах. З огляду на оперативність подачі страв залишається лише здогадуватися, як працівники громадського харчування варять яйця, що вони чистяться одним рухом руки. Розкриємо секрет, за...