Проста та бюджетна закуска: Рецепт хумусу із гарбуза

Гарбузовий хумус – це простий та бюджетний рецепт, який підійде кожному. А ще він ідеально смакуватиме до сирих овочів і крекерів. Хумус – це різновид кремоподібної пасти, яка користується великою популярністю впродовж кількох років. І хоча його зазвичай готують з нуту, він також смачний з інших рослин. Спробуйте приготувати цей рецепт і ви точно не пошкодуєте, зазначають Патріоти України.

Гарбуз – дуже корисна сировина для приготування їжі. Його можна варити, тушкувати, смажити, фарширувати та запікати. З його додаванням готують супи, м’ясні, рибні страви, борошняні страви навіть торти та десерти. Він чудово смакує як гострий, так і солодкий.

Рецепт гарбузового хумусу

Час: 1 година
Порцій: 2

Інгредієнти:

  • 1 банка готового нуту;
  • 1 невеликий гарбуз;
  • 100 грам тахіні;
  • 3 столові ложки оливкової олії;
  • 3 столові ложки вичавленого лимонного соку;
  • 2 столові ложки кмину;
  • зубчик часнику;
  • сіль і перець до смаку.

Приготування:

  1. Почистіть гарбуз, видаліть насіння та розріжте на шматочки
  2. Запікайте овоч в розігрітій до 190 градусів духовці 30 хвилин.
  3. Коли гарбуз буде готовий, перемішайте його.
  4. Потім додайте в суміш нут, тахіні, оливкову олію, часник, кмин і лимонний сік. Змішайте все. В кінці приправити за смаком сіллю і перцем.
  5. Переблендеріть отриману суміш до бажаної консистенції.
  6. Подавати пасту можна з сирими овочами або крекерами. Ви також можете намазати його на бутерброди.

Просто ідеальні! Як приготувати апетитні сирні оладки, за якими всі вишикуються в чергу

п’ятниця, 22 листопад 2024, 22:10

Є рецепти, які завжди популярні. Такими є сирні оладки. Тільки вони не солоні. Готуються з кисломолочного сиру. Ідеальний недільний сніданок з ними забезпечено. Забирайте рецепт до кулінарної скарбнички, передають Патріоти України. Для приготування пот...

Це може здивувати! Кулінарні секрети, про які знає не кожна господиня

п’ятниця, 22 листопад 2024, 18:09

Кулінарами не народжуються, а ними стають упродовж життя, щорічно відточуючи свій професіоналізм. Кожен із чогось починав. Ознайомтесь із деякими лайфхаками та секретами приготування страв, передають Патріоти України. Приготування бульйону. Щоб приготу...