Просто зіпсуєте напій! Яке молоко не можна додавати до кави

Професіонали говорять, що не все молоко підходить для приготування кави. Деякі види продукту взагалі варто оминати, а деякі, навпаки, зроблять напій ідеальним. Розповідаємо, посилаючись на ресурс Ukr.Media, яке молоко не можна додавати до кави, а яке підходить найкраще, передають Патріоти України.

Які види молока не варто додавати до кави

  • Соєве молоко. Якщо додати це молоко до гарячого напою, воно згорнеться, чим зіпсує смак і текстуру кави. Тому цей вид молока краще використовувати для приготування холодних кавових напоїв. До того ж, соєве молоко надає каві землистого присмаку, що може видатися не дуже смачним для поціновувачів напою.
  • Кокосове молоко має багато цукру і дуже жирне, його важко збивати. Та якщо брати цей вид молока в пачці, то з нього можна зробити смачне лате. А от консервоване кокосове молоко не підходить для приготування кавових напоїв.
  • Горіхове молоко погано збивається, хоча схоже за своїми складовими на коров’яче, тому це не найкращий варіант продукту для приготування кави. Хоча професійні баристи додають до кави мигдалеве молоко та молоко з кеш’ю, вважаючи ці варіанти одними з найкращих для приготування кави. Головне, додавати ці продукти в теплу каву, а не в гарячу.

Яке найкраще молоко для приготування кави

  • Вівсяне молоко. Таке натуральне молоко має солодкий смак і на відмінно доповнює каву. А ще воно добре піниться, так як має достатню кількість водорозчинної клітковини.
  • Знежирене молоко. З такого продукту виходить найкраща пінка. А за рахунок мінімального вмісту жирів, молоко чудово смакує з кавою.
  • Цільне молоко найкраще підходить для приготування кави. Воно найлегше збивається й ідеально підходить для приготування капучино й лате.

Як зробити ідеальне тонке тісто для піци - секрети піцерій

понеділок, 24 лютий 2025, 12:12

Між домашньою та ресторанною піцою – справжня прірва. Секрет смачної піци полягає саме в особливому тісті, яке роблять у піцеріях. Вони ніколи не додають дріжджі, які завжди фігурують у домашніх рецептах. Купуючи в магазині вже готове тісто, ви завжди ...

Лише спробуйте! Якщо ви додасте ці інгредієнти до фаршу, пельмені будуть вдвічі соковитіші та смачні

понеділок, 24 лютий 2025, 11:12

Смачні пельмені — улюблена страва багатьох людей. Звичайно, що основний компонент смаку — це фарш. Тісто має не менше значення, але зауважень до м’ясної складової буває значно більше. Читайте далі, що допоможе зробити його смачним та соковитим, передаю...