Реальний делікатес! Скумбрія, приготована в пляшці - шалено смачно

Вам подобається копчена риба? Тоді ви точно повинні спробувати скумбрію з пляшки, передають Патріоти України.

Для страви знадобиться свіжозаморожена скумбрія, яка просочується в розсолі. Для додання золотистого кольору знадобиться лушпиння цибулі і звичайний чорний чай. Засолка не зажадає від вас особливих навичок. Так як скумбрія жирна на смак вона вийде малосольною.

Продукти, які стануть в нагоді для засолювання:

Скумбрія – 3 штуки

Для приготування розсолу потрібно:

  • Вода – один літр
  • Лушпиння цибулі – пару жмень
  • Чорний чай – 2 столові ложки
  • Цукровий пісок – півтори ложки
  • Сіль – 3 столові ложки

Етапи приготування скумбрії:

Візьміть скумбрію очистіть її, гарненько помийте. Приготуйте розсіл, для цього візьміть каструлю і налийте в неї воду, в неї посипте сіль, цукровий пісок, заварку, лушпиння. Все це потрібно прокип’ятити, остудити і процідити отриманий відвар.

Тепер можете взяти пляшку з пластику, вона потрібна для засолювання риби. Найкраще вибрати пляшку з об’ємом 1,5 літра або 2 літри, вгору потрібно буде зрізати. У пляшку рибу покладіть вертикально, якщо пляшка велика, то в ній вдасться помістити відразу кілька риб.

Коли ви очистите всередині і зовні рибу, її можна буде виставити в пляшку і залити отриманим розсолом. Рибу в пляшці залиште на 3 дні. Коли пройде три дні, рибу можна буде їсти. Смак риби вас приємно здивує. Приємного вам апетиту!

Це може здивувати! ТОП-6 несподіваних причин, чому кава не будить

субота, 27 квітень 2024, 6:47

Вживання кави, особливо зранку, широко розповсюджене - адже кава містить кофеїн та інші сполуки, які підвищують бадьорість і покращують настрій. Але попри те, що кава є стимулятором, іноді її вживання не дає бажаного результату - радше навпаки, підвищу...

Не відірватися! Як запекти м’ясний рулет на святковий стіл - спеції та маринад

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:15

З підчеревини свинини буде смачний рулет. Головне - доповнити його потрібними смаками. На святковому столі таке м’ясо оцінять та з радістю будуть його смакувати. Деталі читайте в статті, передають Патріоти України. Вам потрібні такі продукти:. М’ясо св...