Котлети після смаження виходять сухими з багатьох причин, передають Патріоти України.
Щоб зрозуміти, що ви зробили не так, потрібно знайти класичний рецепт котлет і слідувати йому, не відступаючи від рецептури. Тоді ви зрозумієте, чому котлети пересмажилися.
У будь-якому випадку сухі котлети можна врятувати. Є три способи.
Перший – котлети можна протушкувати. Залийте на сковорідку окріп і 15-20 хвилин тушкуйте котлети на маленькому вогні. Вони мають стати м’якими.
Звичайно, ідеальною страва вже не буде, але принаймні котлети можна буде з’їсти.
Спосіб другий – протушкувати котлети в соусі. Для приготування соусу знадобиться морква, цибуля та борошно. Змішайте усі інгредієнти.
Овочі пасеруйте, а потім залийте водою. Вийде томатний соус, який пом’якшить котлети.
Якщо котлети залишилися сухими, тоді можна їх запекти в духовці.
Викладіть котлети на скляну тарілку для запікання, залийте їх соусом із сумішшю з овочів та зелені. Можна змішати томатний соус із овочами або зробити пасерування на сковороді.
Запікайте котлети 30-40 хвилин у духовці на 170-200 градусах. М’ясо розм’якшиться.
Щоб наступного разу котлети вийшли м’якими та соковитими, уникайте таких помилок:
Кава - один із найпопулярніших напоїв у світі, але навколо неї існує безліч міфів. Декілька поширених тверджень давно спростовані науковцями, передають Патріоти України. Міф 1: Кава зневоднює Правда: кава містить воду, і помірне споживання не призводи...
Дверцята холодильника — найзручніше місце для швидкого доступу до продуктів, але не всі продукти там зберігаються безпечно. Через постійні перепади температури вони можуть швидко псуватися або втрачати користь, передають Патріоти України. Продукти, як...