Секрет господинь! Як сухі котлети зробити соковитими після смаження

Котлети після смаження виходять сухими з багатьох причин, передають Патріоти України.

Щоб зрозуміти, що ви зробили не так, потрібно знайти класичний рецепт котлет і слідувати йому, не відступаючи від рецептури. Тоді ви зрозумієте, чому котлети пересмажилися.

Подробиці

У будь-якому випадку сухі котлети можна врятувати. Є три способи.

Перший – котлети можна протушкувати. Залийте на сковорідку окріп і 15-20 хвилин тушкуйте котлети на маленькому вогні. Вони мають стати м’якими.

Звичайно, ідеальною страва вже не буде, але принаймні котлети можна буде з’їсти.

Спосіб другий – протушкувати котлети в соусі. Для приготування соусу знадобиться морква, цибуля та борошно. Змішайте усі інгредієнти.

Овочі пасеруйте, а потім залийте водою. Вийде томатний соус, який пом’якшить котлети.

Якщо котлети залишилися сухими, тоді можна їх запекти в духовці.

Викладіть котлети на скляну тарілку для запікання, залийте їх соусом із сумішшю з овочів та зелені. Можна змішати томатний соус із овочами або зробити пасерування на сковороді.

Запікайте котлети 30-40 хвилин у духовці на 170-200 градусах. М’ясо розм’якшиться.

Щоб наступного разу котлети вийшли м’якими та соковитими, уникайте таких помилок:

  • Не додавайте у фарш для котлет більше одного яйця.
  • Не додавайте чорний хліб, а краще батон, розмочений у молоці.
  • Відбивайте фарш, щоб він наситився киснем і піднявся.
  • Смажте котлети, а потім тушкуйте під кришкою.
  • Не пересмажуйте котлети. Достатньо обсмажити їх до скоринки, а потім протушкувати на повільному вогні.

Оцінять всі! Смачні рулетики з курячого філе із сиром та беконом

субота, 12 жовтень 2024, 17:13

Ці соковиті рулетики дуже швидко готувати. Смакують з будь-яким гарніром, передають Патріоти України. Інгредієнти:. Приготування:. Візьміть філе, помийте, просушіть й розріжте навпіл та гарно відбийте. Посоліть, поперчіть. Можна додати мікс спецій до к...

Не робіть так! Названо помилки. які псують рибу

субота, 12 жовтень 2024, 12:28

Риба обов'язково повинна бути в раціоні кожної людини, тому що вона дуже поживна. І готувати такий продукт можна абсолютно різними способами. Але який би ви не обрали, потрібно уникати декількох помилок, які дуже впливають на смак і текстуру, передають...