
Багато хто готує на обід або вечерю котлети, які завжди поєднуються з гарнірами та овочами, передають Патріоти України.
Однак урізноманітнити звичайну вечерю дуже легко, але при цьому міняти інгредієнти не потрібно. Замість котлет можна приготувати смачні м’ясні кульки із підливою. Байдужих до такого частування точно не залишиться.
Запікаються кульки близько 15 хвилин за 180 градусів. Потім їх потрібно полити сумішшю з вершків, тертого сиру та зелені, а потім знову відправити в духовку на 15 хвилин.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....