Смакота! Як приготувати ніжні м’ясні кульки з підливою

Багато хто готує на обід або вечерю котлети, які завжди поєднуються з гарнірами та овочами, передають Патріоти України.

Однак урізноманітнити звичайну вечерю дуже легко, але при цьому міняти інгредієнти не потрібно. Замість котлет можна приготувати смачні м’ясні кульки із підливою. Байдужих до такого частування точно не залишиться.

Компоненти:

  • філе куряче – 500 г;
  • яйце і цибуля – 1 шт.;
  • спеції на смак, сіль, перець;
  • часник – 3 зуб.;
  • вершки жирні – 200 г;
  • сир – 100 г.

Рецепт приготування

  • Філе можна перекрутити через м’ясорубку чи нарізати на дрібні шматочки.
  • Цибулю також слід дрібно нарізати і перемішати з м’ясом. Також додаються спеції, сіль та ароматні трави, а потім одне яйце.
  • Масу, що вийшла, треба ретельно вимішати.
  • Далі з м’ясного тіста треба сформувати дрібні кульки. За розміром вони не повинні бути більшими за волоський горіх.
  • Після цього їх слід обваляти в панірувальних сухарях або занурити в борошно.

Запікаються кульки близько 15 хвилин за 180 градусів. Потім їх потрібно полити сумішшю з вершків, тертого сиру та зелені, а потім знову відправити в духовку на 15 хвилин.

Зовсім не скумбрія! Названо дешеву рибу, яка вражає своєю користю

четвер, 16 жовтень 2025, 5:40

У світі зростає попит на натуральні продукти через їхню користь для здоров'я. Щодо риби, то багато хто вважає, що найбільш корисною є червона риба. Але це не зовсім так, передають Патріоти України. Фахівці порівняли дві популярні риби — жирну скумбрію ...

Ці продукти діють краще за каву - енергії вистачить на весь день

середа, 15 жовтень 2025, 23:10

Восени багато людей скаржаться на втому, сонливість і нестачу енергії. Дієтологи нагадують: правильно підібрані продукти здатні повернути тонус і підтримати організм у сезон похолодання, передають Патріоти України. Вівсянка. Це ідеальний сніданок, який...