Смакота! Як приготувати ніжні м’ясні кульки з підливою

Багато хто готує на обід або вечерю котлети, які завжди поєднуються з гарнірами та овочами, передають Патріоти України.

Однак урізноманітнити звичайну вечерю дуже легко, але при цьому міняти інгредієнти не потрібно. Замість котлет можна приготувати смачні м’ясні кульки із підливою. Байдужих до такого частування точно не залишиться.

Компоненти:

  • філе куряче – 500 г;
  • яйце і цибуля – 1 шт.;
  • спеції на смак, сіль, перець;
  • часник – 3 зуб.;
  • вершки жирні – 200 г;
  • сир – 100 г.

Рецепт приготування

  • Філе можна перекрутити через м’ясорубку чи нарізати на дрібні шматочки.
  • Цибулю також слід дрібно нарізати і перемішати з м’ясом. Також додаються спеції, сіль та ароматні трави, а потім одне яйце.
  • Масу, що вийшла, треба ретельно вимішати.
  • Далі з м’ясного тіста треба сформувати дрібні кульки. За розміром вони не повинні бути більшими за волоський горіх.
  • Після цього їх слід обваляти в панірувальних сухарях або занурити в борошно.

Запікаються кульки близько 15 хвилин за 180 градусів. Потім їх потрібно полити сумішшю з вершків, тертого сиру та зелені, а потім знову відправити в духовку на 15 хвилин.

Це справді працює! Як перестати заїдати стрес

середа, 10 грудень 2025, 17:45

Їсти, коли на роботі конфлікт, їсти, коли в сім'ї розлади та постійно заїдати будь-який стрес — з такою проблемою стикається кожна третя людина. Як результат ми отримуємо проблеми зі здоров'ям і зайву вагу. Експерти кажуть: не дозволяйте своїм емоціям ...

Це така смакота! Соковита запіканка з куркою та броколі

середа, 10 грудень 2025, 13:08

Запіканки є популярною стравою в Україні. Фудблогерка nata.cooking розповіла, як приготувати запіканку з куркою та броколі, передають Патріоти України.