Замість оладок приготуйте рум’яні коржі, готуються трохи по-іншому, але смак вже яскравіший, передають Патріоти України.
Подати теж можна по-різному: можна просто змастити вершковим маслом або покласти начинку і згорнути навпіл, а можна і просто так уплітати з чаєм на сніданок або перекус. Приготуйте!
Кефір трохи підігріваємо або беремо кімнатної температури. Якщо взяти прям із холодильника, то тісто погано підніметься.
У глибокий посуд просіюємо борошно, вливаємо кефір.
Додаємо сіль із цукром, соду, дрібно нарізаний кріп.
Замішуємо м’яке, трохи пружне тісто. Якщо тісто виходить рідким, при необхідності додаємо борошна.
Накриваємо миску рушником та залишаємо на 15 хвилин.
Ділимо тісто на 6 частин, формуємо колобки.
Колобки розкочуємо в коржі у пів сантиметра завтовшки.
Обсмажуємо на розігрітій сковорідці з олією по 3-4 хвилини до рум’яності на середньому вогні.
Викладаємо стопкою в тарілку та подаємо на стіл.
Можна «пограти» зі смаками: додати тертий сир у тісто, нарізану дрібними шматочками ковбасу чи сосиски, додати давлений часник. Так коржі кожен раз будуть з іншими смаками.
Не у кожної господині виходить приготувати соковитим куряче філе, оскільки потрібно знати кілька тонкощів приготування страви. Якщо слідувати певним інструкціям, то страва завжди буде виходити якісною та смачною, передають Патріоти України. У чому поля...
Іноді навіть професійні кухарі припускаються помилок у приготуванні найпростіших страв, що вже говорити про любителів. Картопляне пюре навряд чи можна віднести до гарнірів, процес приготування якого проходить завше гладко, передають Патріоти України. К...