
Куряче філе – улюблений м’ясний продукт багатьох господинь. Філе легко і швидко готувати, з ним немає ніякої мороки і виходить смачно. Головний нюанс приготування філе – не пересушити його, передають Патріоти України.
Багато хто вважає, що страви з курячого філе досить однноманітні. Сьогодні хочемо спростувати цю думку і поділитися цікавим і водночас простим рецептом. Вийде ароматна, неймовірно смачна і дуже соковита куряча грудка, запечена в духовці.
Варто звернути увагу на той факт, що куряче філе дуже корисний і необхідний продукт у раціоні людини, тому що є рекордсменом за вмістом тваринного білка, що легко засвоюється, необхідного не тільки м’язам, але і всьому організму в цілому для будівництва клітин, містить вітаміни групи В, особливо багато В2, а також залізо, яке підтримує високий рівень гемоглобіну в крові.
Отже, приступимо до приготування чудової страви.
Промити і висушити 2 курячі філе. Зробіть надрізи, але не до кінця.

Змішати сіль, перець або спеції для курки, 1 столову ложку олії.
Приготовленою сумішшю добре змастити філе.
Нарізаємо 150 грам сиру та 1 помідор.
Шматочки сиру та помідора вставляємо у розрізи філе.
Запікаємо в духовці 40 хвилин при 180 ° С
Думаю, ви переконалися, що приготувати цю страву дуже просто, тому підійде для звичайної вечері. Але в той же час страва цілком зможе доповнити та урізноманітнити святковий стіл.
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...
Грудень - час, коли кухні перетворюються на справжні майстерні. Стіл завалений мисками з начинкою та рядами вареників, що чекають своєї черги. Здається, все йде за планом: тісто м’яке, начинка ароматна, але вареники лопаються під час варіння. Замість п...