Не кожна господиня може похвалитися тим, що омлет вийшов у неї з першого разу: навіть у професійних кухарів із цією простою стравою можуть періодично виникати проблеми, передають Патріоти України.
Достатньо допустити лише одну неточність при виборі продуктів або в процесі приготування для того, щоб зіпсувати цей класичний сніданок.
Якщо ж ви хочете завжди подавати смачний і пишний омлет, вам потрібно пам’ятати про деякі кулінарні секрети.
У чому вони?
Правильні пропорці
Найчастіше омлет “не хоче” підніматися лише тому, що господиня влила надто велику кількість молока. За такого підходу омлет буде зіпсований.
Найкраще орієнтуватися на розмір яєць, точніше, на параметри шкаралупи. Половина цієї ємності заповнюється молоком. Такої кількості рідини буде цілком достатньо.
Не спрощуйте процес готування
Багатьом хочеться заощадити час та сили, скориставшись кухонними пристроями. Однак міксер чи блендер для приготування омлету не рекомендується використовувати.
Така страва буде неякісною.
Немає нічого кращого за звичайну виделку: для омлету збивати яйця з молоком до пишної піни таким способом найкраще.
Цікаві хитрощі з вершковим маслом
Досвідчена господиня ніколи не смажитиме виключно на вершковому маслі – такий омлет просто згорить. До вершкового масла потрібно додати трішки рослинної олії.
Але це ще не все.
Якщо ви хочете приготувати неймовірно пишний омлет без соди та розпушувача, то вам потрібно обробити внутрішню частину скляної кришки вершковим маслом.
Тефтелі бувають різні, але базовий принцип приготування один. Це кульки з м’ясного фаршу з додаванням круп, іноді хліба чи подрібнених сухарів, передають Патріоти України. М’ясними кульками навряд чи когось здивуєш. Але можна поекспериментувати зі смак...
Кожна господиня обирає для себе ідеальний маринад для м’яса, щоб було соковитим, ароматним, ніжним. Зазвичай різні види м’яса потребують особливої заправки, але цей маринад універсальний, бо підійде курятині, яловичині чи свинині, передають Патріоти Ук...