ТОП-3 зайвих продукти у фарші для котлет, які зіпсують смак

Поговоримо ще трішки про котлети. Сьогодні важко порахувати кількість варіантів цієї страви. Їх смакові якості різняться, оскільки кулінари невтомно експериментують з додаванням складових. та способом приготування. Кожна господиня намагається вдосконалити всій вариант смачних котлет, додавши або прибравши певний інгредієнт, передають Патріоти України.

Подробиці

Якщо прибрати з рецепту котлет деякі інгредієнти, можна змінити, покращити їх смак.

Батон і молоко

Класичний варіант – вимочити в молоці батон на додати до котлетного фаршу. Вважається що так котлети будуть соковиті та м’які. Але переважна більшість кухарів впевнилась в тому, що молоко навпаки сприяє тому, що мясо стане твердим. Тому краще обрати трохи підчерствівший батон та вимочити його у воді.

Яйця

Не варто додавати яйця до котлетного фаршу, якщо ви не хочете щоб ваші котлети вийшли жорсткими. Адже при термічній обробці білок згортається.

Часник

Можливо поціновувачі часникового аромату у стравах позитивно оцінять додавання часнику до фаршу. Але крім насиченого запаху він ніяк не посприяє поліпшенню страви. На відміну від цибулі, часник не надасть фаршу соковитості.

Краще не купуйте! Чому половинка кавуна може бути небезпечною - важливе попередження експертів

понеділок, 21 липень 2025, 11:30

Кавун - символ літа, що освіжає, втамовує спрагу й навіть покращує настрій. Проте обрати безпечний плід - справжнє мистецтво. І головне правило, про яке часто забувають: ніколи не купуйте кавун, розрізаний навпіл, передають Патріоти України. Нутриціол...

Абрикоси чи персики - який фрукт справді корисніший? Відповідь вас здивує!

понеділок, 21 липень 2025, 11:08

Наприкінці літа на ринках і в магазинах можна знайти безліч стиглих, соковитих фруктів прямо з саду. Саме зараз найкращий час їсти їх свіжими, а також готувати смачні заготовки на зиму. Проте іноді буває складно розрізнити подібні фрукти. Чи мають вони...