Червоний борщ – найспірніша страва. Якщо приготувати його абияк, то його правильно буде назвати супом з буряком, передають Патріоти України.
Однак є хитрощі, які допоможуть врятувати страву навіть у останній момент.
Хитрість перша
Говорять, що варити борщ треба неодмінно з м’ясом на кісточці. Насправді краще використати і кісточку, і курку. Не обов’язково використовувати яловичину, головне – варити два види м’яса.
Хитрість друга
Одна чайна ложка цукру може врятувати борщ, коли овочева засмажка з різних причин не вдалася. Це може статися через неякісні буряки або інші овочі, так само як і випадково допущену помилку при їх приготуванні.
Хитрість третя
Навіть якщо довелося варити борщ на одній лише курячій грудці, достатньо додати в готову страву шматочок вершкового масла. Його додають в останню чергу в каструлю, завдяки чому борщ набуває більш наваристого і насиченого смаку.
Хитрість четверта
Готуючи борщ, зваріть один очищений коренеплід у каструлі із борщем. Решту буряків обсмажте з оцтом і лимонним соком, щоб зберегти смак і колір, а варені буряки натріть на тертці – колір такого борщу стає неповторним і насиченим.
Хитрість п’ята
Часник і зелень нададуть борщу аромату і смаку, але додавати їх потрібно тільки в готову страву, за кілька хвилин до того, як вимкнете вогонь.
Якщо сирники вийшли занадто вологими, то вони явно не збережуть форму. Така страва буквально розвалиться в процесі термічної обробки. Для того щоб цього не сталося, потрібно правильно готувати сирники, передають Патріоти України. Відправляти в тісто та...
Свіжі овочі в салаті мають лише один недолік – вони не вчасно пускають сік. Найчастіше неприємні сюрпризи дають томати, але досвідчені кулінари відкрили для себе один цікавий спосіб і поділилися цією хитрістю, передають Патріоти України. Не дарма цей о...