
Там, де мова йде про кулінарію, відразу з’являється слово «сіль». Вона потрібна, але ж часто говорять, що на день не рекомендується перевищувати норму в 5 г. З урахуванням готових перекусів та смаколиків з магазину ця кількість точно в добовому еквіваленті значно виходить перевищеною. Є кілька альтернативних варіантів, які допоможуть врегулювати сольове питання, передають Патріоти України.
Потрібно робити запаси в’ялених помідорів. Вони стають на смак дещо солонкуватими в процесі приготування, тож можуть бути альтернативним варіантом для приготування омлетів, салатів. Таку ж роль виконує сушений болгарський перець та морква.
Варто перевірити тако рекомендацію щодо заміни солі лимонним соком, коріандром та естрагоном. Вони роблять смак таким насиченим, що й про сіл забувається.
Найкращим замінником солі є адигейська сіль. В її складі багато спецій, тож частка солі в столовій ложці по порівняно з кам’яною буде значно меншою.
Дослідження Каліфорнійського університету в Ріверсайді показало, що часте споживання соєвої олії може призвести до значного збільшення ваги. Експерименти на мишах продемонстрували: тварини, яких годували їжею з великою кількістю соєвої олії, набирали в...
Як приготувати ідеальний компот із сухофруктів, передають Патріоти України. Компот із сухофруктів не потребує багатогодинного кип’ятіння – достатньо замочування та 15–20 хвилин варіння, після чого потрібно дати йому настоятися. Результат – ароматний, н...