Оливкову олію з давнини називали «рідким золотом» і застосовували не тільки в кулінарії, а й косметології, медицині, передають Патріоти України.
Сучасні господині використовують олію з оливи не тільки для приготування салатів, але і для вирішення дрібних кухонних завдань.
Після миття на обробну дошку, лопатки та інше начиння з дерева наносять легкий шар оливкової олії.
Продукт просочує вироби, запобігаючи розтріскування та знебарвлення. Через 5 хв. після нанесення протирають м’якою тканиною.
На м’яку тканину наносять пару крапель олії та протирають предмети з нержавіючої сталі. Потім поверх полірують сухою ганчіркою.
Предмети набувають блиску та забезпечується захист від корозії та тьмяного відтінку.
З приладами із благородного металу аналогічна ситуація. Полірування оливковою олією уповільнює окислення, що у перспективі призводить до тьмяного кольору.
Папір злегка просочують олією і залишають на 15 хв. Етикетка легко відклеїться, а сліди легко можна змити водою.
Те, що ми їмо, має набагато більший вплив на наше психічне самопочуття, ніж може здаватися на перший погляд. Сучасні дослідження доводять тісний зв’язок між харчуванням і тривожністю, передають Патріоти України. Деякі продукти здатні знижувати рівень с...
Картопляні чіпси давно стали популярною закускою, без якої не обходиться жоден кіносеанс або вечірка. Проте, регулярне вживання цього хрусткого задоволення може обернутися серйозними проблемами зі здоров’ям. І мова не лише про зайві кілограми, передают...