Іноді важко зрозуміти, як із однакової крупи господині можуть приготувати різні за якістю каші. Якщо просто залити крупу водою за інструкцією, то гарнір вийде дуже посереднім і таким, що нічим не запам’ятовується, передають Патріоти України.
Щоб каша танула в роті і вражала домашніх своїми смаковими характеристиками, потрібно дотримуватися правильної технології. У чому складаються основні кулінарні хитрощі.
Це один із найважливіших етапів, тому пропустити його однозначно не можна. Не забувайте про те, що перебирати варто навіть дорогу гречку, щоб потім не зіткнутися з неприємним сюрпризом у вигляді сміття.
Після цього крупу варто промити або навіть ненадовго залишити у воді.
Не всі пам’ятають про те, що після попередньої підготовки крупу необхідно підсушити, щоб гарнір вийшов хорошим. Як правило, у цьому допоможуть паперові рушники.
Щоб смак гречки став максимально насиченим та інтенсивним, не забудьте її прожарити на сухій сковорідці без додавання олії.
Прийнято вважати, що варити гречку можна лише у холодній воді. Але це помилка. Смак готової каші зможе стати благороднішим, якщо використовувати гарячу воду.
До речі, рідина для приготування крупи обов’язково повинна бути фільтрованою.
Картопляні оладки – проста, дешева та смачна страва. Єдиний їхній недолік, через який ми не смажимо їх дуже часто, полягає в тому, що вони вбирають багато жиру. Це робить їх калорійними та важкоперетравлюваними. На щастя, є різні способи вирішення цієї...
У спеку ми багато п’ємо рідини: вода і компоти, морс і лимонад, мохіто і смузі… А про квас вже й говорити нічого: якого тільки немає! Спробуйте зробити дуже смачний і легкий у приготуванні – лимонний квас. Тим більше і продуктів для нього треба небагат...