Вживати їжу, яка давно лежить на полицях, зазвичай не рекомендують. Dтім є ряд продуктів, які не мають терміну придатності, тому їсти їх безпечно, передають Патріоти України.
Мед є одним із найдавніших природних консервантів. Цей смаколик може зберігатися століттями, що стало відомо завдяки археологічним знахідкам горщиків в давньоєгипетських гробницях.
Цей продукт не псується, бо в ньому занадто високий вміст цукру, через який в ньому не ростуть дріжджі і бактерії. Також і ньому низький вміст води і кислотності.
Його термін придатності треба визначати за пропорційним вмістом жиру. Чим його менше, тим довше воно зберігається. Незбиране сухе молоко зіпсується через два роки, коли знежирене до двадцяти років. Але для таких строків "життя" його треба тримати в холодильнику.
Якщо виконувати прості правила, то можна зберігати цю культуру до 30 років. Найкраща для цього температура 4,5 °C і нижче. Тарою краще з все будуть контейнери з харчової пластмаси (PETE) або скляні банки. Дотримуючись цих правил? рис не втратить своїх поживних речовин і аромату. Мова як про шліфований, так і пропарений.
Цей продукт може зберігатися майже нескінченно, якщо буде запечатаний. Але якщо його вже відкрити, то вживати кленовий сироп можна буде протягом кількох років. Для цього його треба тримати у холодильнику.
Пемікан – родом із Північної Америки, він відомий, як високопоживна паста з м'яса й жиру. Її застосовували в полярних експедиціях і на зимівлях, а першими їх стали їсти індійці. Якщо зберігати його в холодильнику, то термін придатності становитиме кілька десятків років.
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...
Макарони та солоні огірки — досить неочікуване поєднання продуктів для однієї страви. Але це цікавий спосіб внести різноманіття. Далі в статті ви зможете дізнатися, яким чином можна покращити макарони та зробити їх надзвичайно смачними, передають Патрі...