
Здоровий спосіб життя та правильне харчування передбачає використання під час приготування їжі безпечних речей. Про це написала дієтологиня Тетяна Ярмощук у себе в Instagram, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що зробити кухню більш безпечною можна, позбувшись декількох категорій токсичних речей.
Ярмощук радить прибрати з кухні весь пластмасовий посуд, контейнери для зберігання їжі, прибори та інші речі, які безпосередньо контактують із продуктами. Їх варто замінити виробами зі скла, сталі, дерева або кераміки.
Якщо електричний чайник виготовлений із пластмаси, його варто замінити на металевий. Пластмасовою, зауважила дієтологиня, може бути лише ручка, тому вона не контактує із водою.
Контактуючи із їжею, фольга насичує її алюмінієм. А такі продукти, наголошує експертка, не є безпечними для вживання. Те ж саме, додала нутриціолог️️иня, стосується й плівки для зберігання продуктів і рукава для запікання. Натомість усі продукти харчування краще запікати та зберігати у скляній, сталевій або керамічній тарі.
Суперфіналістка кулінарного шоу "МайстерШеф" Ольга Рябенко, яка поділилася рецептом оссобуко, розповіла, як приготувати качині ніжки зі сливами у пиві, передають Патріоти України. «КАЧИНІ НІЖКИ ЗІ СЛИВАМИ В ПИВІ! Справжня святкова магія на вашому різдв...
Соковита, солодка та повна вітамінів - хурма стає все більш популярним фруктом у наших раціонах. Хоча виглядає екзотично, її сезон припадає саме на час, коли в магазинах закінчуються літні фрукти, передають Патріоти України. Грудень — пік сезону хурми....