Здоровий спосіб життя та правильне харчування передбачає використання під час приготування їжі безпечних речей. Про це написала дієтологиня Тетяна Ярмощук у себе в Instagram, передають Патріоти України.
Вона зазначила, що зробити кухню більш безпечною можна, позбувшись декількох категорій токсичних речей.
Ярмощук радить прибрати з кухні весь пластмасовий посуд, контейнери для зберігання їжі, прибори та інші речі, які безпосередньо контактують із продуктами. Їх варто замінити виробами зі скла, сталі, дерева або кераміки.
Якщо електричний чайник виготовлений із пластмаси, його варто замінити на металевий. Пластмасовою, зауважила дієтологиня, може бути лише ручка, тому вона не контактує із водою.
Контактуючи із їжею, фольга насичує її алюмінієм. А такі продукти, наголошує експертка, не є безпечними для вживання. Те ж саме, додала нутриціолог️️иня, стосується й плівки для зберігання продуктів і рукава для запікання. Натомість усі продукти харчування краще запікати та зберігати у скляній, сталевій або керамічній тарі.
Причини появи білого нальоту на солоних огірках когось не хвилюють, інші не поспішають вживати заготівлю в їжу, передають Патріоти України. Якщо консервовані огірки мають такий наліт, скоріш за все при консервуванні були допущені помилки. Чи може огіро...
Ці сирні ватрушки ну дуже смачні і корисні! Начинка може бути будь-яка: хоч варення, хоч ягоди чи яблука. Дуже простий рецепт: мінімум зусиль, всього 20 хвилин у духовці і смачний ніжний десерт готовий, передають Патріоти України. Для приготування цих ...