Забудьте про це! Три токсичні речі на кухні, яких потрібно позбутися

Здоровий спосіб життя та правильне харчування передбачає використання під час приготування їжі безпечних речей. Про це написала дієтологиня Тетяна Ярмощук у себе в Instagram, передають Патріоти України.

Вона зазначила, що зробити кухню більш безпечною можна, позбувшись декількох категорій токсичних речей.

Ніякого пластмасового посуду

Ярмощук радить прибрати з кухні весь пластмасовий посуд, контейнери для зберігання їжі, прибори та інші речі, які безпосередньо контактують із продуктами. Їх варто замінити виробами зі скла, сталі, дерева або кераміки.

Замініть електричний чайник

Якщо електричний чайник виготовлений із пластмаси, його варто замінити на металевий. Пластмасовою, зауважила дієтологиня, може бути лише ручка, тому вона не контактує із водою.

Відмовтеся від фольги та плівки

Контактуючи із їжею, фольга насичує її алюмінієм. А такі продукти, наголошує експертка, не є безпечними для вживання. Те ж саме, додала нутриціолог️️иня, стосується й плівки для зберігання продуктів і рукава для запікання. Натомість усі продукти харчування краще запікати та зберігати у скляній, сталевій або керамічній тарі.

От у чому секрет! Навіщо під час варіння бульйону досвідчені господині додають оцет

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:15

Зазвичай бульйон з’являється у нашому раціоні в основному для того, щоб покращити стан здоров’я, передають Патріоти України. Ця страва вважається неймовірно корисною. Тому бульйон часто входить у рекомендації дієтичного харчування, а також допомагає шв...

А ви це знали? Навіщо досвідчені кухарі при варінні м’яса додають лушпиння цибулі

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:15

Відварене м’ясо не назвеш найпопулярнішою стравою, оскільки господині надають перевагу готуванні його на грилі або подачі в смаженому вигляді. Однак варіння набагато корисніше, передають Патріоти України. При правильному підході відварене м’ясо виходит...