А росіяни ще на пост віце-президента пропонували: Член делегації РФ заснув на засіданні ПАРЄ (відео)

Член російської делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи (ПАРЄ) Леонід Слуцький на одному із засідань став фігурантом конфузу, який зняли на відео та поширили у соцмережах.
Леонід Слуцький. Фото: ТАСС.

Глава комітету Держдуми з міжнародних справ Слуцький заплющив очі, його голова повільного "з'їхала" вниз, і парламентарій впав в короткочасну дрімоту, передають Патріоти України.

Щоправда, він дуже швидко прокинувся і зустрівся поглядом з усміхненим сусідом, якого, схоже, потішило видовище. Ця незручна ситуація, в якій опинився російський парламентарій, сприймається як ще більш кумедна тому, що саме Слуцького влітку минулого року росіяни пропонували зробити віце-президентом ПАРЄ.

Також варто зазначити, що на нинішній сесії Парламентської асамблеї Ради Європи російська делегація поводиться дуже зухвало. Так, глава делегації Петро Толстой (зараз політик, а в недавньому минулому - одіозний прокремлівський пропагандист) домігся від асамблеї перенесення голосування з приводу повноважень кількох національних делегацій, в тому числі, російської, оскільки спочатку запланований час (30 січня) не влаштовував росіян.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...