"А уявіть, який міг би бути стаж роботи та пенсія...": Українці висміяли допис Шмигаля про Шевченка

Вражаючі перли може видавати не тільки Юлія Мендель...

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль 9 березня – у річницю від дня народження Тараса Шевченка – завив, що знаменитому поетові та художнику "могло б виповнитися 207 років". Відповідний пост з'явився у вівторок на Facebook-сторінці глави Кабінету міністрів України, передають Патріоти України.

Чимало користувачів мережі звернули увагу на дивне формулювання і відповіли на повідомлення Шмигаля жартами. У повідомленні Шмигаля йдеться, що "слово може бути сильніше за зброю". Прем'єр зазначив, що Шевченко довів це своїм життєвим прикладом.

"Незламність духу і невпинна боротьба за свободу, які наповнюють рядки його творів, знайшли визнання у всьому світі. Сьогодні Тарасу Григоровичу виповнилося б 207 років", – написано в акаунті прем'єр-міністра в соцмережі.

У коментарях багато фоловерів перепитали, чи точно поетові могло виповнитися більше двох сотень років. "Ви точно хотіли б побачити його в такому віці?" "В сенсі?" "Пішов передчасно, міг до 300 років радувати нас новими творами", "Не дотягнув якихось 160 років, виходить", "Звільніть відповідального за ваш аккаунт", – відповіли Шмигалю в коментарях під постом.

Журналіст Сергій Гришин також відреагував на повідомлення прем'єра. "Хто це пише? Звільніть там всіх нарешті", – закликав він главу Кабміну.

Коментарі до посту
Коментарі до посту
Коментарі до посту

Скриншот

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...